CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvernarea-harakiri: 9 ministri debarcati in 9 luni

0 comentarii / 4982 vizualizări / 1 septembrie 2016

 

Guvernul tehnocraților lui Cioloș are cea mai ridicată rată post-decembristă de a demiterii ori demisiei, 9 miniștri din cei 21 instituționali dispărînd din schema în primele nouă luni de funcționare. Adică, în medie, luna și omul.

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a anunțat azi că a decis să își prezinte demisia din funcție pentru a evita implicarea MAI într-un scandal public în prag de alegeri.

„Am decis să-mi prezint demisia primului-ministru pentru a evita implicarea Ministerului Afacerilor Interne într-un scandal public în prag de alegeri. Resping cu tărie acuzațiile aduse și sunt la dispoziția organelor de anchetă pentru clarificarea oricărei situații. Menționez că toate faptele prezentate sunt anterioare mandatului meu, iar procurorul de caz a avut acces la toate documentele necesare instrumentării cauzei, inclusiv la cele clasificate ‘secret de stat’ „, spune Petre Tobă, într-o declarație transmisă Agerpres.
Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut azi sesizarea președintelui României pentru a aprecia asupra exercitării dreptului de a cere urmărirea penală a lui Petre Tobă, ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârșirea infracțiunii de favorizare a făptuitorului în dosarul foștilor șefi DIPI. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998