CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Baconschi: ”Neam de neamul lui Bercea Mondial nu a sperat sa faca vreodata istoria acestei tari !”

0 comentarii / 1703 vizualizări / 25 iunie 2014

Fostul ministru și consilier prezidențial Theodor Baconschi profețește amar, într-o postare pe Facebook, fărămițarea dramatică a voturilor dreptei, în alegeri, și conchide, la fel de amar, ”Neam de neamul lui Bercea Mondial nu a sperat sa faca vreodata istoria acestei tari !”.

Ce va spuneam ? Citesc diverse bloguri care il fac praf pe MRU (are 1000 de chipuri, a uitat ca „Basescu l-a facut om” etc). Altele il ataca pe Johannis (cum sa ne conduca un sas ? Are avere dubioasa ! Nu se urca in avion !) Sunt si oameni care nu mai vor sa auda de „pucistul” Antonescu (desi ar fi un competitor redutabil impotriva lui Ponta). Predoiu cica e „moale” sau – cum spunea o domnita – „are prune in gura”). Pe Diaconescu il fac multi pesedisto-uneperist, deci cum sa reprezinte dreapta ? Si tot asa, fratilor !

Asa se va imparti si electoratul, iar in turul doi vor sta pe capete acasa, scarbiti ca n-a intrat „favoritul” lor. E normal: dreapta e exigenta ! Prin urmare, mai putin exigenta si mai pragmatica stanga („ca asa suntem noi, plagiatorii, mai votati”) are bulevard spre Cotroceni ! Neam de neamul lui Bercea Mondial nu a sperat sa faca vreodata istoria acestei tari !” scrie fostul consilier băsescian. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998