CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: Am luat in calcul varianta demisiei in scandalul Bercea

0 comentarii / 1859 vizualizări / 10 iulie 2014

Dezvăluire explozivă a lui Traian Băsescu: președintele a analizat cu atenție varianta demisiei după izbucnirea scandalului în care e implicat fratele său, decizia finală fiind aceea de a refuza, pentru a nu i se reproșa că a afectat, prin asta, șansele dreptei de a da un președinte.

”Nu mi-a fost ușor să iau decizia de a spune că nu voi demisiona, pentru că, moral, ai un șoc cînd se întîmplă așa ceva. Am avut și această variantă în analiză și nu vă ascund că am discutat-o și cu unele instituții ale statului” a spus președintele într-un interviu dat azi Adevărul.ro.
”Am făcut analiza situației politice, care ar fi fost efectele demisiei președintelui în situația în care este România acum, și, trebuie să vă spun că o demisie nu ar fi dat nicio șansă candidatului opoziției la alegerile prezidențiale, pentru că opoziția nu era nici atunci, cum nu e pregătită nici azi să intre în alegerile prezidențiale. Probabil că aș fi fost blamat de toată dreapta dacă făceam un astfel de gest, deși pentru mine era cel mai ușor gestul demisiei, care mă elibera de toate atacurile; dar ar fi fost reproșurile că am sacrificat dreapta pentru imaginea mea” a mai spus Băsescu.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998