CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: Firea isi cumpara aparitiile TV cu milioane din bani publici

2 comentarii / 2843 vizualizări / 19 octombrie 2018

Fostul președinte Traian Băsescu o acuză pe Gabriela Firea, primarul general, că plătește televiziunilor milioane de euro din bani publici pentru a-și asigura discursuri transmise în direct.

””Doamna” din Voluntari alocă pentru publicitate la televiziuni peste 4,1 milioane Euro plătiţi de ARCUB, CREART şi AMPT din bani publici, aşa că televiziunile fac transmisiuni în direct oricând „Doamna” din Voluntari doreşte să-şi propage minciunile sau să atace pe cineva. Rămâne de văzut dacă în mandatul său va face măcar un pasaj subteran în oraş.
„Doamna” din Voluntari s-a supărat pentru că cei 4 consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică. După mintea ei, PMP nu este în opoziţie.
De fapt, voia „Doamna” din Voluntari să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov care opereză fără autorizaţie în Bucureşti” scrie Băsescu pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cat timp il va ataca pe Dragnea, Firea are liber la furaciune din partea statului paralel.

  2. Nu vad nicio diferenta intre Dragnea si Firea. L-as prefer chiar pe daddy. Nu cred sa fie vreun impostor mai mare ca aceasta chivutza di la moldova noua

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998