CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu isi lasa fratele complet din brate: ”Mie mi-a spus alta poveste”

0 comentarii / 2080 vizualizări / 10 iulie 2014

Traian Băsescu dă semne că se dezice total de fratele său în scandalul Bercea Mondial, el afirmînd azi, într-un interviu dat Adevărul.ro, că acesta i-ar fi spus altă variantă a scandalului decît cea care se conturează din anchetă.

Președintele a declarat, astfel, că își dorește să meargă în vizită la fratele său, aflat în arest, pentru a afla din gura acestuia explicații privind dosarul, pentru că, inițial, Mircea Băsescu i-ar fi spus altă poveste.

”Mi-aș dori foarte mult să îmi dea explicații mie, pentru că eu am știut altă poveste de la el, de asta l-am și îndrumat, anul trecut și anul acesta, să meargă și să informeze instituțiile statului, și a făcut-o”.

Potrivit președintelui, primele discuții cu fratele său despre scandal au avut loc în vara/toamna anului trecut, urmate de o nouă rundă în primăvara anului acesta, în ambele situații Mircea Băsescu fiind îndrumat către organele de anchetă.

Interesant de menționat, însă, în ciuda sfaturilor prezidențiale, Mircea Băsescu a tras un nou chef cu țiganii din clanul Bercea în septembrie 2013, la aniversarea finei sale.

Băsescu a dezmințit și că ar fi fost informat de fratele său privind intenția de a se încuscri cu Bercea Mondial: ”Am aflat din presă despre asta”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998