CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Băsescu: Nu pot să spun că de azi susţin un independent, ar fi caraghios

0 comentarii / 1237 vizualizări / 21 august 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la B1, că l-a susţinut pe Cristian Diaconescu atât timp cât a fost candidatul PMP, şi că ar fi „caraghios” să anunţe acum că susţine un independent.

„A fost Cristi Diaconescu (candidatul PMP, nr), l-am susţinut, atât cât a fost nevoie, cel puţin până a anunţat că va candida independent. Astăzi este Elena Udrea, categoric o voi susţine în campanie, pentru că este candidatul PMP”, a spus Băsescu la B1 TV. Preşedintele a dorit să facă şi o clarificare, precizând că a semnat pentru Cristian Diaconescu atât timp cât a fost propunerea pentru PMP.

„Nu mă pot dezice de PMP, să spun că de astăzi susţin un candidat independent. Ar fi caraghios”, a spus şeful statului.

El a ţinut să precizeze că are un „respect deosebit” pentru Cristian Diaconescu şi a menţionat faptul că acesta a avut o „problemă de conştiinţă”, pentru că a avut o discuţie în conducerea PMP, cu membrii acestui partid, care l-au întrebat dacă a fost în „322”, iar Diaconescu a spus, conform Mediafax, că nu a fost în lista celor care au semnat pentru prima suspendare din funcţie a preşedintelui, când era în PSD şi că a fost „într-o deplasare”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998