CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Băsescu: România are nevoie de un partid nou

0 comentarii / 1922 vizualizări / 3 iulie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a felicitat, azi, PMP la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară. pentru rezultatul din alegerile europarlamentare, precizând că obiectivul acestui partid este 2016 şi asigurându-i pe reprezentanţii PMP că ţara are nevoie de un partid nou.

”Ştiu că anunţaserăţi obiective mai mari, dar privind la realitatea alegerilor, astăzi, la rece, nu pot decât să vă felicit, aţi trecut pragul, 6,2%, v-aţi legitimat ca partid membru al PE”, a spus Traian Băsescu. Şeful statului a spus că îi încurajează pe cei din PMP să continue, pentru că ”obiectivul creării acestui partid nu a fost unul oarecare şi unul al ambiţiilor, ci un obiectiv al viitorului”. ”România are nevoie de un partid nou care să nu fi fost parte a compromisurilor în cei 25 de ani de la Revoluţie şi care să spună: «Noi de aici pornim». (…) Sigur, veţi găsi deontologi care să spună: «Dar sunt politicieni vechi». Din păcate, un partid nu se poate face fără politiceni, dar este esenţial ca acei politicieni care se înrolează în PMP să fie politicieni care să dorească modernizarea statului român şi consolidarea statutului de drept”, a declarat şeful statului.

Traian Băsescu a mai menţionat, conform Mediafax, că se adresează reprezentanţilor PMP cu speranţa că au înţeles foarte bine că obiectivul este 2016, chiar dacă ”peste acest obiectiv trebuie să treacă peste două rânduri de alegeri care nu s-au constituit într-un moment vital al partidului, ci aşa le-a dat legislaţia”.

”Aveţi deja un candidat pe care îl veţi susţine, vă doresc succes pentru atingerea obiectivului din 2016, vă asigur că ţara are nevoie de un partid nou”, a mai spus Băsescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998