CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Caftelile politice și misterioasa profetie a lui Lazaroiu

4 comentarii / 2980 vizualizări / 17 septembrie 2017

O profeție stranie, făcută cu mai mulți ani în urmă, dă semne că se împlinește: aceea că, în vremurile pe care le trăim, violența va atinge un grad înalt, fără precedent și am putea asista, din acest motiv, la evenimente sociale extrem de grave, poate chiar la lupte de stradă.

Ciudata previziune a fost făcută în februarie 2011, într-un studiu sociologic, de către Sebastian Lăzăroiu, cel care șoca opinia publică susținînd că revoluția din 1989 a fost favorizată și de frustrările sexuale românilor.
Tot atunci, el avertiza că anii 2018-2019 vor aduce un vîrf al agresivității bărbaților din țara noastră, motivul fiind lipsa femeilor.

„În anul 2019, în România vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât partenere disponibile. Un milion de tineri îşi vor căuta perechea, iar aproximativ 160.000 de bărbaţi vor rămâne necăsătoriţi. În asemenea perioade de dezechilibru, cercetătorii arată că există riscul de avea revoluţii (chiar de catifea) sau creşteri ale agresivităţii (războaie). Dacă în 1989 aveam două partenere la un bărbat şi s-a ajuns la o revoluţie politică, în 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare parteneră, iar efectele nu sunt încă foarte uşor de anticipat”, afirma Lăzăroiu, în studiul publicat de Q Magazine.

„Practic, la sfârşitul anilor ’80 erau aproximativ 800.000 de tineri (cu vârste între 21 şi 23 de ani) care îşi căutau perechea. Dintre aceştia, un sfert de milion erau fete, pentru ele existând riscul să rămână singure. (…) Fenomenul nu a fost probabil diferit de cel petrecut în Statele Unite în anii ’60. Se creaseră premisele unei revoluţii sexuale, având în vedere că pentru patru cohorte de vârstă era un raport de două fete la un băiat. (…) În asemenea perioade, din cauza lipsei partenerilor, fetele lasă garda jos mai repede, iar băieţii încearcă să profite cât mai mult de acest trend libertin. Numai că, în 1989, frustrarea era de ambele părţi. Fetele nu îşi găseau parteneri, iar băieţii nu puteau profita de numărul mare de potenţiale partenere din cauza regimului extrem de restrictiv. Un asemenea potenţial de frustrare a contribuit, cu siguranţă, la revoltele de la sfârşitul lunii decembrie. Mai ales că Revoluţia din 1989 a fost una, în primul rând, a tinerilor ieşiţi în stradă. Aşadar, împiedicarea unei revoluţii sexuale a dus la o revoluţie politică. Nu vreau să spun că doar acest fenomen al aglomeraţiei de mirese a produs răsturnarea regimului din 1989, dar sigur a fost un factor favorizant. Pe lângă frustrările alimentare şi cele privind libertatea de exprimare, s-au adăugat frustrările unei revoluţii sexuale neîmplinite(…) Cercetătorii arată că, în asemenea perioade în care apare o aglomeraţie de miri, este foarte probabilă o creştere a violenţei sexuale. Ceea ce poate să însemne o creştere a numărului de violuri, de cazuri de violenţă domestică iniţiată de bărbaţi sau chiar crime care au la bază motivaţii şi impulsuri sexuale. Deşi nu este o condiţie esenţială pentru creşterea agresivităţii şi a violenţei, numărul mare de bărbaţi fără partenere este, fără îndoială, un factor favorizant pentru instabilitate socială, pentru formarea găştilor de cartier şi creşterea crimelor cu violenţă.” mai spunea Lăzăroiu, subliniind că o metodă de a contracara fenomenul ar fi legalizarea prostituției.

Să ne mai mirăm că politicienii români au ajuns să se caftească în direct la TV ori pe la petreceri?

Lăsînd gluma și profețiile Mamei Omida-Lăzăroiu deoparte, constatăm că lucrurile nu sunt deloc în regulă.
La zile bune după incidentul dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu vedem că liderii PSD și ALDE tac mîlc pe subiect, ca și cum nu ar exista, ba chiar unii social-democrați (Codrin Ștefănescu) își manifestă deschis sprijinul pentru Palada.
De cealaltă parte, pentru liderii USR pare să fi existat doar agresiunea lui Palada, nu și limbajul mitocănesc al lui Goțiu; firesc era să existe un anunț de delimitare și în privința acestuia, ori chiar a unor măsuri punitive.
În fine, societatea s-a împărțit în trei: un segment, cam minoritar, din păcate, care condamnă incidentul per ansamblu și critică ambii beligeranți, un segment care jubilează pentru chelfăneala încasată de userist și, în fine, un al treilea care scuipă foc și pară spre PSD, ca fiind un promotor unic și tradițional al violenței în politică ori în afara ei.

La Realitatea TV, o moderatoare a venit cu mănuși de box în studio, iar România TV și-a asigurat serviciile lui Miron Cozma pentru predarea tehnicilor de autoapărare politicienilor interesați. Bezna minții e puțin spus…

Acum, că a venit și al doilea incident cu violență, între doi politicieni încă mai grei, e aproape cert că situația se va repeta.
Mai-marii PSD se vor face că plouă, iar în locul useriștilor vor urla liberalii de indignare.
Fondul problemei, însă, nu va fi atacat de nimeni.

Ce soluție ar fi pentru această spirală a violenței care devine îngrijorătoare?
Păi – în lipsă de soluții raționale și de bun simț – legalizarea prostituției, cum sugerează Lăzăroiu.

Deși, dacă e să o dăm iar pe glumă, asta ar duce la explozia de violențe dinspre Coaliția pentru Familie. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Ideea e ca nu sunt femei tocmai pentru ca prostitutia e legalizata! Cu alte cuvinte, se mentine starea actuala, pentru o agravare a situatiei. De ce sa ne miram, face parte din strategie – eunucizarea barbatilor sclavi care, in functie de cum isi expun frustrarile vor deveni victime ale sacrificiilor rituale sau soldati, si sex pe saturate pentru stapani, cei care au conceput planul si ii vor extermina oe restul. Asta in Occident, dincolo vor disparea toti.

  2. De ce ne se legalizeaza prostitutia? Pentru ca smecherii care controleaza aceasta piata sa nu plateasca impozite.Pina la urma este o diferenta asa mare intre a-ti vinde trupul si a-ti vinde intelectul? Cred ca e doar o chestie de nuanta.Noi vrem sa fim mai catolici decit Papa.

  3. Domnul Lazaroiu profeteste bine.Romania anului 2017 este plina de violenta la CSM apoi dezvaluirile colonelului Dragomir care incita la instigare iar acum caftelile dintre oamenii politici.Asta vrem asta o sa avem .Guvernul Pumneala este in razboi si in sange iar Dragnea si Tariceanu nu fac nimic.Asta este sa mergem inainte sa ne lovim sa primim pumni sa vedem cum guvernul se bate,este strigator la cer.

  4. Nu e nicio problema!Cine nu se „descurca„, se poate orienta la persoane de acelasi sex, tot e la moda acum..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998