CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Când doi se ceartă, Kovesi pierde

0 comentarii / 1859 vizualizări / 29 octombrie 2017

În plin război cu Dragnea, Victor Ponta face dezvăluiri senzaționale. Și devastatoare. Îl denunță pe șeful PSD ca parte a epicentrului ”sistemului”. Anunță fotografii și chiar filme, care dovedesc că, în mod repetat, Liviu Dragnea a petrecut alături de Laura Codruța Kovesi. Au pârlit chiar un porc împreună în locația Serviciului Român de Informații. În cine lovesc dezvăluirile lui Ponta? Cu certidtudine, ținta lor este Dragnea. Dar o țintă colaterală, chiar și mai vulnerabilă, e doamna Laura Codruța Kovesi. Când doi se ceartă, al treilea pierde.
Doamna Laura Codruța Kovesi a infirmat în repetate rânduri, până de curând, că nu a avut niciun fel de întâlniri neinstuționale cu oameni politici sau cu reprezentanți ai serviciilor de informații. Mai mult decât atât, când a ieșit la iveală proba, prin intermediul unui înscris oficial al Parchetului General, că în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009 s-a aflat alături de șefii Serviciului Român de Informații, Maior și Coldea, de reprezentantul grupului de la Cluj, Vasile Dâncu, de doi oameni politici și de un jurnalist specializat în PR pentru Traian Băsescu acasă la generalul Oprea, șef al unui partid politic aliat atunci tot cu Traian Băsescu, doamna Kovesi a ieșit public și, fără a contesta această realitate, a afirmat din nou că, oricunde se duce și cu oricine se întânește, o face în calitate de șef de instituție. Pe atunci, șeful Parchetului General, mai nou, șef DNA. Prin urmare, la Oprea a fost o întâlnire instituțională. Întâmplător, numai cu personaje care îl susțineau pe Traian Băsescu. Și chiar în noaptea alegerilor. Despre care există indicii temeinice că au fost fraudate.
Da la pârlitul porcului? La pârlitul porcului,întrucât nu există o declarație contrară, rezultă că a fost tot o întâlnire instituțională. La pârlitul porcului, în incinta , în aer liber a unei locații SRI, doamna Laura Codruța Kovesi s-a întâlnit instituțional nu numai cu reprezentanții principaluui serviciu secret al României, ci și cu oameni politici de prim rang. Cu certitudine, după cum ne asigură Victor Ponta, a fost prezent Liviu Dragnea. Iar eu afirm că a fost și Victor Ponta, careera și mai adânc înfipt în epicentru ”sistemulu” și al cărui subordonat era Dragnea la acea vreme. Și, altfel, de unde ar fi știut Victor Ponta că există poze și filme și cum Dumnezeu ar fi putut să le vadă? Prin urmare, șef DNA s-a întâlnit instituțional cu cel care la acea dată era al doilea om din PSD. Și, împreună, au hăcuit porcul, după ce acesta a fost pârlit.
Nu ete doar oîntâlnire instituțională din perspectiva șefului DNA. este ceva mai mult. Conform dezvăluirilor lui Victor Ponta, care nu mă îndoiesc că sunt adevărate – cu atât mai muult cu cât nimeni nu le-a dezmințit și suntem anunțați că o să apară și fotografii și filme – premierul de atunci și președintele de atunci al PSD l-a întrebat pe Dragnea de ce acceptă să participe la o asemenea petrecere cu persoana care i-a întocmit un dosar penal și un rechizitoriu. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă nici mai mult nici mai puțin c șeful DNA a pârlit instituțional un porc cu un lpat. Care a ajuns inculpat , în mod drept sau nedrept, în urma eforturilor procurorilor DNA. E adevărat, la acea dată Dragnea nu fusese condamnat, pentru că tot Ponta ne spune că acesta spera să obțină o ”indulgență”. Desigur prin intermediul câmpului tactc.
Este prima data când aud că sunt posibile asemenea pitorești întâlniri instituționale. Cred cu tărie că domnul Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, este sincer dezolat și alarmat nu numai de lipsa de caracter a lui Victor Ponta, care și toarnă fostul subaltern și fostul șef, ci și sau mai ales de reacția activului și electoratului PSD. Căruia i s-a promis un război cu sistemul ticăloșit și, iată, i se oferă un spectacol grotesc al conclucrăriii cu respectivul sistem. Însă aceat este doar o față a medaliei. E adevărta, cu consecințne devastatoare asupra imaginii liderior PSD. Cealaltă față a medaliei ar trebui îns să îngrijoreze întreaga societate.
A doua față a medialiei se referă la comportamentul șefei DNA Un comportament instituțional, cum spune doamna Kovesi. pe ce lume ne află dacă azi acnchetăm și facem rechzitorii și mâine pârlim porcii unii cu alții și ciocnim pahare pentru a ne încălzi puțin? Și mai există un detaliu, care, credeți-mă, se cuvine să fie și el puțin cercetat. Care este oare ADN-ul procului sacrificat? De unde provine el? Nu cumva de unde a provenit și vinul , despre care tot Ponta spune că i-a fost oferit de Dragnea, cu dragoste, lui Florian Coldea? Dacă porcul este marca Tel Drum? Dacă da, șoriciul a fost și mai gros.

FB: Care este oare ADN-ul procului sacrificat? De unde provine el? Nu cumva de unde a provenit și vinul , despre care tot Ponta spune că i-a fost oferit de Dragnea, cu dragoste, lui Florian Coldea? Dacă porcul este marca Tel Drum? Dacă da, șoriciul a fost și mai gros. Iată o întrebare care merită toți banii. La fel cum merită să ne întrebăm, ce Dumnezeu au dezbătut instituțional Kovesi, Coldea și Dragnea în timp ce pârleau animalul sacificat n incinta SRI? (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998