CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Canibalism media – Patraru, despre colegul D.D.: ”Un mascarici infect, gustat de imbecili”

3 comentarii / 5691 vizualizări / 24 iulie 2014

Probabil cel mai dur atac din presa post-decembristă în interiorul aceluiași organ media s-a înregistrat azi, într-o postare pe Facebook a realizatorului România TV, Dragoș Pătraru, despre proaspătul coleg de emisie, Dan Diaconescu, în care cel din urmă e numit ”măscărici”, ”infect”, autor de ”porcării”, fără legătură cu presa și gustat numai de imbecili, iar emisiunea lui e comparată cu ”o cadă plină de căcat”.

”M-a deranjat că publicul meu e gonit de porcăriile lui DD, dar sunt decizii editoriale care nu țin de mine. Sper ca telespectatorii ”Starea nației” să revină pe segmentul acesta, din 18 august, mai ales că ne pregătim să lungim emisiunea cu câteva minute.
În atenția celor care se plâng de DD. Omul, altfel un măscărici care nu are nicio legătură cu presa, are emisiune noaptea. Deci, cine e imbecil și gustă DD o poate face noaptea de la ora 00.00. Cine e sănătos la cap schimbă canalul. E atât de simplu. Iar ăștia care dați pe-afară de scârbă față de DD aveți o problemă. Eu, de pildă, nu mă uit la DD. Personajul e infect, în opinia mea. Dacă nu te uiți, n-ai motive să fii deranjat. Dacă stai într-o cadă plină cu căcat și te plângi că miroase a căcat tu ai o problemă. Ieși dreacu din cadă!” mai scrie Pătraru.
Reamintim că România TV a decis recent să îi acorde spațiu de emisie lui Dan Diaconescu, după apropierea partidului său de cel al patronului RTV, Sebastian Ghiță, ceea ce a dus, conform multor opinii, la renașterea defunctei OTV. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. […] În postarea lui Pătraru, DD e numit ”măscărici”, ”infect”, autor de ”porcării”, fără legătură cu presa și gustat numai de imbecili, iar emisiunea lui e comparată cu ”o cadă plină de căcat”, notează Inpolitics.ro. […]

  2. […] Probabil cel mai dur atac din presa post-decembristă în interiorul aceluiași organ media s-a înregistrat azi, într-o postare pe Facebook a realizatorului România TV, Dragoș Pătraru, despre proaspătul coleg de emisie, Dan Diaconescu, în care cel din urmă e numit ”măscărici”, ”infect”, autor de ”porcării”, fără legătură cu presa și gustat numai de imbecili, iar emisiunea lui e comparată cu ”o cadă plină de căcat”, scrie inpolitics.ro […]

  3. Dle Patraru,dvs ,aveti un public fidel, care va apreciaza opiniile, originalitatea si modul in care realizati emisiunea. Nu are rost sa faceti comparatii. Noi asteptam cu nerabdare sa reveniti. Speram ca pe 18 august,daca am inteles bine, ne vom reintilni .Incarcati-va bateriile ca va fi piine de mincat la emisiunea dvs. Cu bine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998