CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Casa la schimb pentru partid

3 comentarii / 2729 vizualizări / 16 ianuarie 2015

Nu este nici un fel de gluma. Ca dovada, in disputa au intervenit fostii presedinti ai PSD. Ion Iliescu si Adrian Nastase. Victor Ponta i-a luat casa lui Mircea Geoana. Sub forma de represalii. Iar Mircea Geoana, la randul lui, vrea sa-i ia partidul lui Victor Ponta. Tot sub forma de represalii.
Intentia premierului s-a materializat. A reusit sa il arunce in strada pe fostul presedinte PSD care, in mod transparent, a anuntat ca devine rivalul acestuia, fiind disponibil pentru a prelua conducerea socialistilor. A fost suficient. Pentru ca marele democrat Victor Ponta sa ia masuri administrative. Sa isi utilizeze prerogativele de premier pentru a-l arunca in strada pe Mircea Geoana. Ma rog, vorba vine.
Pentru ca Mircea Geoana statea intr-o vila RA-APPS pe care, conform legii, nu avea dreptul sa o ocupe. Dar gestul ca atare al premierului nu poate sa treaca neobservat. Si nici nesanctionat. Pentru ca el demonstreaza o hiba mare de caracter pe care am regasit-o si in alte ocazii la acelasi Victor Ponta.
Fapt este ca dupa ce i-a fost confiscata vila, Mircea Geoana a devenit si mai motivat pentru ca, printr-o miscare retro, sa incerce sa preia din nou conducerea PSD. O miscare care, in acelasi timp, este si de invaluire. Fiindca Geoana ameninta cu formarea unui nou partid. Un fel de socialisti mai adevarati decat ceilalti. La fel cum Tariceanu promitea un fel de liberali, mai liberali decat liberalii.
E fierbere mare in PSD. Nu intamplator, doi politicieni, carora nimeni nu le poate contesta experienta si intelepciunea, Iliescu si Nastase, au simtit nevoia sa ia, in mod public, temperatura acestui partid. Si sa afirme, pe sleau, ca Ponta a procedat nedemocratic.
In felul acesta, covorul rosu incepe sa fie si mai clar intins pentru un al treilea. Pentru un tanar lup PSD. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Pur si simplu acest om nu realizeaza dimensiunea ridicolului,pe ale carei culmi a ajuns.De acord sunt unii,care, probabil ii vor urma ( pe el si pe Vanghele ).Dar oare e de ajuns ? Un partid nou se construieste cu greu astazi la noi si eu zic ca legea actuala ( a partidelor ) e buna : iti trebuie o implantare sau un suport indeajuns de reprezentativ,la nivelul intregii tari,cu program,lideri autentici si desigur fonduri.Ce ofera penibilul tandem ? Un perdant de profesie,dezavuat indirect chiar de catre aceia pe care ii socoteste vajnicii sai sustinatori,alaturat unui semi-analfabet,nu lipsit de interesul DNA,care – amandoi – se lupta din rasputeri sa stranga adepti dintre parlamentari.Program ? Un alt PSD,de aceasta data…autentic ! Asta ar fi…programul ! Si in teritoriu ? Nimic atractiv.Totul va fi…dupa ! in fine,PROIECTUL : alianta cu noul PNL .Nu pot fi convins ca acesta se va da in vant cu un astfel de „aliat”problematic.Ii va fi cu mult mai usor sa isi racoleze el adepti in Parlament,orice intermediar nefiind util,mai ales de calbrul tandemului care e departe de a reprezenta magnetul social izbavitor.Nu mai vorbesc de „arsenalul”pus la bataie : turnatorii la puterea „n”.Ca vor tulbura,poate,niste ape,e posibil,dar care va fi rezultatul final ? Vad ca au inceput cu un „client”proaspat al DNA.Semnificativ,nu ? A mai aparut si relatia nepotrivita Niculae – Geoana.Atunci,cine ar fi aceia care sa isi joace viitorul politic cu astfel de lideri si asemenea program ? Imi marturisesc curiozitatea : unde vor ajunge si catre cine se vor indrepta ?

  2. Goange marca SRS. Daca si Prostanacul este rivalul lui Ponta la conducerea PSD, atunci Dragnea ce-o mai fi?

  3. Vanghelie Presedinte ! Vanghelie Presedinte !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998