CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cătălin Ivan, spre barca tandemului Geoana/Vanghelie?

4 comentarii / 3053 vizualizări / 25 ianuarie 2015

Europarlamentarul social-democrat Cătălin Ivan, liderul PSD sector 1, dă semne că ar putea provoca în curînd o surpriză maximă, prin alipirea la aripa ”rebelilor” din partid, dirijată de tandemul Geoană/Vanghelie. Într-o emisiune la Realitatea TV, el i-a atacat atît pe Ponta, căruia i-a cerut să nu mai candideze la șefia partidului, cît și pe Liviu Dragnea, căruia i-a pus în cîrcă, mai mult sau mai puțin direct, eșecurile PSD.

De asemenea, Ivan a criticat excluderea lui Geoană și Vanghelie din partid: ”Dai afară un fost președinte de partid, nu se întâmplă nicăieri lucrul ăsta(…) Cum să dai afară trei membri de partid importanți, mai ales că nu mi-a fost clar de ce. Acum e clar că cei dați afară nu vor sta cu mâinile în sân. E o copilărie să crezi că dai afară un lider al partidului și el placă acasă, se va apuca de grădinărit. (…) Trebuie să încetăm să vopsim gardul, să spunem cine suntem”, a afirmat, conform Agerpres, președintele PSD sector 1.

Cum, în PSD, delictul de opinie e tot mai dur sancționat, iar congresul e tot mai îndepărtat, se pare că Ivan forțează intenționat, prin atacurile sale, o anume decizie, care ar putea fi excluderea sa, urmată de alipirea la grupul contestatarilor actualei conduceri. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Dl. B.T.I, am o parere oarecum diferita. Nu-i „delict de opinie”, ci un „delict de neam prost-Vanghelie”. Daca Vanghelie, Geoana sau Ivan s-ar fi manifestat critic in interiorul PSD-ului, nu ar fi fost nici o problema. Dar ei nu au dorit democratie de partid, In realitate, „Vangheliotii” doresc scandal, panarama, tambalau public. Ca in Caragiale, cu Catavencu si Dandanache. Penibila comportarea PNL-ului, care, dupa ce a ras de ei cat I-a tinut gura, acum se pupa bot in bot cu „Almanache” si „Prostanacu”.

  2. Dupa cat creier are personajul, cam acolo se afla:intre Geoana si Vanghelie!

  3. Dupa cat creier are personajul, cam acolo se afla:intre Geoana si Vanghelie!

  4. SRS zice ca asta mic vrea sa fie sef peste PSD-istii aia mari, chiar daca sustinerea in partid tinde catre zero. Chiar daca golanasii aia doi mai absorb in Vanghelionul lor vreo 3 partidulete de buzunar, dupa cum se zvoneste prin piata, tot vor sfarsi prin a fi inghititi ori de PNL, ori de PDL. Trebuie sa fii idiot de-a binelea sa-ti imaginezi ca vei lua vreun procent din electoratul PSD-ului!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998