CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama cere clarificari doctrinare: ”Unii liberali functioneaza dupa model socialist”

1 comentariu / 2277 vizualizări / 30 martie 2018

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, a declarat azi, că Daniel Zamfir, exclus recent din PNL, era un socialist rătăcit în PNL şi mai sunt şi alţi colegi care funcţionează după acest model, motiv pentru care salută începutul de clarificare ideologică a partidului.

„Pe acest acest domn Daniel Zamfir l-am numit repetat un socialist rătăcit în PNL: Am spus şi despre Dacian Cioloş că prin măsurile luate, când a fost premier, s-a comportat ca un socialist.
În mod natural aparţin aceleiaşi grupări care nu cred în forţa partidului de a câştiga singur bătălia cu PSD. Este nevoie de o clarificare ideologică a partidului. Tot mai mulţi întreabă ce diferenţă este între liberali şi social democraţi, iar aceşti indivizi care promovează măsuri şi programe bazate pe ideologia socialistă trebuie să nu mai beneficiaze de umbrela protectoare a PNL”, a declarat Viorel Cataramă pentru Mediafax.

Acesta spune că mai sunt şi alţi liberali care funcţionează după modelul „socialist”.

„Mai sunt, din păcate, de aceea trebuie salutată ideea clarificării ideologice a partidului. Zamfir a avut această atitudine prin declaraţii, proiecte şi comportament”, a mai spus Cataramă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. cand Zamfir o sa castige Presedintia, o sa alergati sa va gudurati pe langa el… va fi prea tarziu, cateilor pedelizati

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998