CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cine deconteaza mizeriile lui Sebastian Ghita?

1 comentariu / 4210 vizualizări / 5 decembrie 2014

Victor Ponta? Cu siguranta. Traian Basescu? Vom vedea! Dar, nu cumva, sunt si altii care deconteaza? Protectorii sai din serviciile secrete? Cei care l-au racolat? Cei care l-au cultivat? Cei care l-au impins in fata in marile afaceri de IT? Cei de sub controlul carora a scapat Sebastian Ghita in buna masura? Dar si in schimbul unui tribut. Vom vedea care sunt raspunsurile la intrebarile de mai sus. Pana atunci insa, un fapt este cert. Cu cat deconturile vor veni mai tarziu, cu atat vor fi mai grele!
S-a spus, si nu intamplator, ca Sebastian Ghita este mana in mana cu Victor Ponta. Au fost prieteni inainte de ascensiunea fulminanta a actualului presedinte PSD. Ei bune, si cei cu asta? Este. Pentru ca prietenia s-a jucat pe gologani. Notele de plata le achita Ghita. Acesta facea investitii pentru viitor. La inceput nu s-a platit nemteste. Partea cu fifty-fifty a venit ulterior. Cand nici nu ajunsese bine Victor Ponta premier, ca Sebastian Ghita se si infipsese in coasta Executivului. La propriu si la figurat. Numind acolo, prin trafic de influenta, un ditamai aparatul. In linii mari, recrutat tot din servicii. Culmea! Toti stim ca serviciile sunt cele care recruteaza. Iata insa ca, Sebastian Ghita se numara printre putinii care inverseaza sensul operatiunii.
Nenumaratele licitatii castigate de firmele controlate, intr-un fel sau altul, de Sebastian Ghita, daca nu au fost luate inca – si asta ar fi extrem de regretabil – vor fi luate, pe rand, la puricat. Evident, de catre DNA. Si cu concursul serviciilor rivale. Sau chiar a rivalilor din SRI. Si vom vedea atunci ce se va intampla.
Dar pana una-alta, exista doua blaturi pe care le-a facut Sebastian Ghita si despre care Traian Basescu este imposibil sa nu stie ce si cum. Unul este afacerea Siveco. Cum Dumnezeu, in afacerea Siveco EADS, Sebastian Ghita, care este unul dintre personajele aflate in epicentru, puternic sifonat de altfel de doamna Irina Socol, scapa, inca, cu fata curata? De ce nu il calca si pe el mascatii? Nu cumva, pe aici pe unde, si-o fi luat si gasca Basescu cuvenita parte? Dar in afacerea Loto, cum stam? Sa fie strain Traian Basescu de faptul ca Ghita si-a instalat sef la Consiliul de Administratie de la Loto chiar pe fostul sau jurist? Si ca acum, ca si in trecutul apropiat, este autorul unor numere de prestidigitatie, prin care se incheie mari contracte cu Loteria Romana, prin care sunt sifonati multi bani publici pentru urmatorii zece ani? Imposibil sa nu stie Basescu. Si atunci, cum se explica faptul ca vorbaretul, inca presedinte al Romaniei, tace ca pestele? Nu si-o fi luat si el partea? (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] CINE DECONTEAZA MIZERIILE LUI SEBASTIAN GHITA? […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998