CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Congresul PNL: afaceristul iese din cursa, ramin bugetarul si somerul

1 comentariu / 2227 vizualizări / 12 iunie 2017

Comisia de Organizare a Congresului PNL s-a întrunit azi pentru a analiza condițiile statutare întrunite de moțiunile depuse de candidații la președinția partidului, stabilind că moțiunile susținute de Ludovic Orban și Cristian Bușoi îndeplinesc condițiile pentru a fi votate la Congresul liberalilor, care va avea loc sâmbătă.

Potrivit Agerpres, în urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Județene, moțiunile susține de Ludovic Orban — „Partidul Național Liberal—Forța Dreptei” și de Cristian Bușoi — „PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică!” au îndeplinit condițiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL de sâmbătă. Liberalii arată că moțiunea susținută de Viorel Cataramă — „Politica națională — Calea liberală” nu a întrunit condițiile statutare pentru a fi spusă dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL, întrucât nu a fost validată de Comitetele Directoare Județene din cel puțin 10 filiale ale partidului, conform art. 72, alin. 1 din Statutul PNL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Articolul nu face decat sa evoce o prevedere statutara PNL, dar titlul? Ei bine, titlul este murdar, asa cum a fost si mini-campania pro-Catarama de pe acest site. Nu este de mirare ca articolul / titlul nu este semnat …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998