CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crin nu vrea sa revina la sefia PNL

3 comentarii / 2738 vizualizări / 19 noiembrie 2014

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seara, într-o emisiune televizată, că nu dorește să revină la conducerea partidului, fiind de părere că este vremea „unor figuri proaspete”.

„Este foarte important ca acest partid, după acest câștig electoral extraordinar, să aibă atenția concentrată și bătălia câștigată pe identitate. Nu sunt interesat, nu am în agendă, nu am în program revenirea la conducerea PNL. În mod categoric, pentru că nimeni nu m-a înlăturat de la conducere, nimeni nu mi-a condiționat rămânerea în fruntea partidului de vreun scor electoral, eu am fixat acel 20% care avea rostul lui și eu sunt cel care am luat decizia de a mă retrage. Dacă doream să conduc în continuare PNL, rămâneam acolo și se făcea un congres (…) eu nu doresc acest lucru și cred precis că este vremea unor figuri proaspete”, a spus Antonescu, conform Agerpres, la Realitatea TV.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ar vrea el dar nu se mai poate, ca a pierdut influenta in partid. Dupa ce a fost 5 ani presedinte al PNL, 2 ani presedinte al Senatului si 2 luni presedinte interimar al Romaniei, a renuntat dintr-o data la Putere? Asta sa i-o spuna lu’ mutu!

  2. Precis are un dosarel pe undeva.

  3. Vanatorul+De+Iluzii, MARINELU : atata puteti, atata comentati, nu aveti inteligenta si calitatea umana sa il intelegeti sau sa il comentati pe Crin.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998