CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cum l-au impachetat postacii pe Ion Cristoiu: scandalul telefoanelor cu lanterna

0 comentarii / 4516 vizualizări / 9 februarie 2017

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezmințit azi, într-un material publicat pe blogul propriu, informațiile rostogolite în ultimele zile în mediul on-line de către anumiți vectori de imagine ai serviciilor, potrivit cărora și-ar fi exprimat nedumerirea vizavi de proveniența telefoanelor cu lanternă (lasere, după alte variante) ale manifestanților din Piața Victoriei, ca un individ complet depășit de tehnologiile moderne.

”Sergenții majori de la SRI au lansat pe rețelele sociale o campanie de compromiterea a mea ca un neghiob în materie de device. Mi se atribuie întrebarea ”Cine i-a dotat pe cei din Piață cu telefoane cu lanternă?”. Întrebare idioată menită a dovedi că sunt atît de analfabet într-ale device-urilor încît n-am habar că telefoanele mobile au aplicație de lanternă.
N-am zis nicăieri chestia asta.
1. N-am dus o campanie împotriva Pieței. Din cînd în cînd am sesizat unele deosebiri față de manifestațiile clasice de protest.
2. Mă pricep la device-uri mai mult decît mulți tineri de azi.
Am scris aceste rînduri nu pentru a da o dezmințire, demult am învățat că așa ceva e o splendidă inutilitate în țara guguștiucilor din Poiana lui Iocan, ci pentru a semnala încă o dată de ce-i în stare SRI-ul pe care Comisia PSD-istă de Control parlamentar se face că-l controlează. Mizeria e cu atît mai mare cu cît cei de la SRI știu din surse sigure că mă pricep la device-uri” a punctat jurnalistul. (B.I.)

 

foto: ziarelive.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998