CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

De ce a plins Dragnea in Israel

1 comentariu / 2635 vizualizări / 14 iulie 2017

Oficial, pentru că l-a emoționat profund intonarea imnului de stat în parlamentul israelian, pe care l-a vizitat zilele trecute. ”Your reception is a great honor. I had tears in my eyes as I heard the anthem play in the Knesset Plaza. Israel is a strategic partner in the Middle East, and there are so many ties between us, as well as opportunities for economic and strategic cooperation.”
În traducere:
”Primirea de către dvs. e o mare onoare. Mi-au dat lacrimile auzind imnul intonat în Piața Knessetului. Israel e un partener strategic în Orientul Mijlociu și sunt foarte multe legături între noi, ca și oportunități pentru cooperare economică și strategică”.

Neoficial, Dragnea a plîns, probabil, de ciudă că premierul Netanyahu l-a primit cam pe ușa din dos, în ciuda exaltării unor organe de presă de la noi: după cum se vede, siteul oficial al premierului israelian nu suflă o vorbuliță măcar despre întîlnirea cu românul, ultimele date fiind de la cea cu ministrul de externe irlandez, cu liderul Rwandei ori cu premierul Indiei. Singura referire la Dragnea de pe întreg siteul datează din 2014, cînd actualul lider pesedist l-a însoțit pe Ponta într-o vizită în Țara Sfîntă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. De cand lumea si pamantul slugilor le e rezervata usa de la bucatarie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998