CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Decizie surprinzatoare: George Scutaru paraseste Cotrocenii

2 comentarii / 2651 vizualizări / 6 martie 2015

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, azi, decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională a lui Adrian-George Scutaru şi înlocuirea lui cu Ion Oprişor, care deţinea funcţia de consilier de stat la Secretariatul CSAT.

George Scutaru a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pe 22 decembrie, când preşedintele Klaus Werner Iohannis a semnat decretul de numire a sa în funcţia de consilier prezidenţial. alături de Sorin-Dan Mihalache, Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu şi Tratiana Niculescu Bran. George Scutaru era consilier prezidenţial în cadrul Departamentului Securităţii Naţionale. În locul lui Scutaru va veni, conform Mediafax, Ion Oprişor, care până în acest moment a deţinut funcţia de consilier de stat la Secretariatul CSAT, încă din mandatului fostului preşedinte, Traian Băsescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Iohannis reprezinta ca politician o basica prea mult umflata care a inceput sa se fasie. Specificul acestui personaj politic este amatorismul. Un exemplu? Iata, echipa de consilieri numita la Cotroceni, ce este formata nu din specialisti cu pregatire temeinica pe domenii, ci din niste gandacei de partid care nu s-au remarcat prin nimic important in viata lor. Niste semianonimi fara expertiza, dar cu carnet de partid. Dar lucrurile nu se opresc doar la Cotroceni. Eroul diasporei clarvazatoare, „cel care face un alt fel de politica”, a comis un act politic gretos: a batut palma cu politicienii lui Basescu. Iohannis este in present protectorul essential al camarilei basiste cea care a facut atat de mult rau Romaniei in ultimii 10 ani. Doar cateva exemple notorii de basisti „garantati Iohannis”: Blaga, Predoiu, Flutur, Videanu, Anastase, Ialomitianu, Boagiu, Falca samd. Pe toti acesti snapani Iohannis ii considera optimi „pentru un guvern al meu”. Bineinteles, toti sunt in „Noul PNL”, pentru ca toti basistii au devenit peste noapte urmasii lui Bratianu. In concluzie, dupa ce „tinerii nostrii frumosi si-au luat tara inapoi”, spre satisfactia diasporei care vine o data la doi-trei ani in tara, la pomana porcului, sa nu ti se faca lehamite de ce se intampla in realitate, in regimul paltonatului Iohannis ?!?

  2. Toate partidele parlamentare sunt basiste, pentru ca toate au primit girul lui Basescu: PNL(+PDL), PSD, UNPR, PC, PPDD, UDMR, PMP, etc. Toate au facut parte din guvernele lui Basescu. Toate au furat din banii publici, fara exceptie. Daca justitia ar fi impartiala, puscariile ar fi pline de „alesii poporului”. Iohannis nu este altfel, ci tot un basist care se viseaza 10 ani la Cotroceni pentru a incaleca Romania ca predecesorii sai.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998