CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Declaratie-soc a premierului: DNA, Politia, Justitia si Serviciile = Securitatea ceausista

2 comentarii / 3227 vizualizări / 8 aprilie 2014

Premierul Victor Ponta a făcut azi o declarație de-a dreptul stupefiantă, cel puțin pentru un prim ministru, din care rezultă că structurile de forță ale statului român actual sunt echivalente cu fosta Securitate ceaușistă, care în 1989 a împușcat revoluționarii.

Prezent, astfel, la o întîlnire cu aleșii locali ai PSD, Ponta a declarat, textual, cu referire la ofensiva justiției împotriva unora dintre ei:

„Vreau să ştiţi că vă puteţi baza pe Guvern, pe mine personal, că eu mă voi mândri întotdeauna cu toţi aleşii locali ai partidului meu şi ai tuturor partidelor, toţi cei care sunt aleşi de cetăţeni.

Vorbeam cu Marian Oprişan, nici în 1989 nu au putut să ne împuşte pe toţi!

Eu avem atunci 17 ani, am ieşit pe stradă, ca mulţi dintre dumneavoastră, dar cred că nici în 2014 nu se poate întâmpla acest lucru”, a spus Ponta, citat de gandul.info. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Este cel puţin bizară o astfel de declaraţie din partea unui prim ministru: DNA, poliţia, justiţia şi serviciile = securitatea ceuşistă. Sigur că este din ce în ce mai limpede faptul că DNA, prijinită de structuri ale serviciilor secrete desfăşoară acţiuni de poliţie politică. Dar, dl Victor Ponta are în mână serviciile de informaţii din Ministerul de Interne (pe care şi l-a subordonat imediat după ce a devenit prim-ministru) şi cel din Ministerul de Justiţie. În acest caz, cum mai sunt aceste structuri egale cu securitatea ceauşistă? Sau, dacă sunt, îi este, măcar în parte, subordonată dlui Victor Ponta o parte a egelului securităţiiu ceauşiste? În acest context, se susţine ipoteza potrivit căria DNA (parte a securităţii ceauşiste), face curăţenie în PSD tocmai pentru a-l elibera pe preşedintele acestui partid, dl Victor Ponta, de baronii incomozi care-l obligă să candideze la prezidenţiale? Şi, mergând pe aceeaşi logică, acţiunea DNA (şi a celorlalte elemente de securitate ceauşistă), pune în termeni de realitate incontestabilă pactul de coabitare Băsescu-Ponta?

  2. interpretarea voastra ,premierul a zis altceva si cei care sint de buna credinta au inteles zicerea lui.Sinteti niste diversionisti lamentabili.E

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998