CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat ALDE: ”Aderarea la UE si NATO n-a iesit prea bine pentru poporul roman”

0 comentarii / 2309 vizualizări / 13 noiembrie 2017

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu este de părere că trebuie organizat un referendum național pe tema imigrației, poporul român fiind singurul îndreptățit să decidă dacă primește sau nu refugiați. Solicitarea e făcută în parlament, prin intermediul unei declarații oficiale a deputatului Constantin Avram, care mai susține că aderarea la UE și NATO, făcută fără referendumuri, nu ar fi ieșit prea bine pentru români.

”Ştim cu toţii că poporul român este un popor conciliant, răbdător şi chiar ospitalier. Şi, dacă tot ni se recunosc aceste virtuţi sociale, nu credeţi că ar fi normal să consultăm poporul român asupra acestui subiect delicat, care creează obligaţii mari României?! Să-l consultăm prin referendum asupra deciziei impuse României de UE, să-l întrebăm ce vrea şi ce nu vrea! Nu am apelat la procedura consultării populare nici în problema aderării la UE şi nici la NATO, şi nu toate au ieşit bine pentru poporul român, pentru că evoluţia acestor evenimente şi decizii politice au creat mai multe obligaţii decât beneficii pentru naţiunea română. Opinez că, în problema imigranţilor, mai ales a cotelor impuse de UE, este mare nevoie de consultarea populară, adică de referendum, până nu este prea târziu!
De ce ar fi nevoie de acest procedeu de consultare a populaţiei României, este uşor de înţeles!” afirmă deputatul ALDE. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998