CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputata PSD: ”Legalizarea prostitutiei ar consolida bugetul de stat”

2 comentarii / 3734 vizualizări / 25 februarie 2015

Deputata PSD Ileana Dumitrache cere, într-o declarație parlamentară, legalizarea prostituției, ca metodă de protecție la adresa tinerelor din România expuse riscului traficului de carne vie, dar și pentru aducerea de bani la buget.

”Poate legiferarea prostituţiei nu este o soluţie în sine, însă coroborată cu alte reglementări legale, de care nu ducem lipsă în domeniul asigurării ordinii şi siguranţei publice, putem contribui la protejarea acestor copii/tinere, la combaterea şi prevenirea fenomenului şi la însănătoşirea societăţii.
Nu în ultimul rând, trebuie să recunoaştem că o astfel de activitate, prestatoare de servicii, legiferată şi impozitată corespunzător, conduce la consolidarea bugetului de stat şi al asigurărilor de sănătate” susține deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Dar pe prostitutia politica nu se pune taxa? Oferiti-le locuri de munca platite decent, nesmtitilor, nu fortati femeile sa se prostitueze pentru a le oferi copiilor o paine pe masa!

  2. […] Nu în ultimul rând, trebuie să recunoaştem că o astfel de activitate, prestatoare de servicii, legiferată şi impozitată corespunzător, conduce la consolidarea bugetului de stat şi al asigurărilor de sănătate” susține deputata, conform inpolitics.ro. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998