CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire-bomba: Bivolaru, arestat in Franta pentru a proteja imaginea lui Ciolos

4 comentarii / 20954 vizualizări / 20 februarie 2017

Pe 26 februarie anul trecut, Gregorian Bivolaru, liderul MISA, care figura în baza de date a Europol, a fost reţinut la Salonul de Anticariat Champerret, aflat într-un cartier din nordul Parisului, fiind plasat în detenţie judiciară în aşteptarea extrădării, după cum informa postul France Info. Arestarea sa se producea la cîteva săptămîni de la venirea la putere, în România, a guvernului Cioloș. Ulterior, Bivolaru a fost încarcerat în România, statut pe care îl are și în prezent. Azi, un fost șef cu greutate din SRI dezvăluie că între cele două evenimente ar fi existat, de fapt, o legătură strînsă și șocantă, în egală măsură.

Dezvăluirea vine în contextul în care una dintre știrile zilei e că Gregorian Bivolaru a recunoscut, într-un interviu dat de după gratii unei televiziuni germane că fostul premier Dacian Cioloș i-a fost elev la cursurile de tantra yoga de la MISA, o informație care se vehiculează neoficial de mai multă vreme.

Fostul șef din SRI Daniel Dragomir afirmă, într-o postare pe Facebook, că guru ar fi fost săltat de francezi în urma unui aranjament cu serviciile noastre, care preconiza protejarea imaginii lui Cioloș de eventuale dezvăluiri ale unui Bivolaru aflat în libertate.

”Incet, incet, incep sa se devoaleze „marile adevaruri” pe care multi le stiam, secte si combinatii, adevarate grupuri organizate care au capusat acest stat in ultimii 12 ani,
Conivente intre politic-justitie-afaceri-ong. De aceea avem un stat capturat,
Sistemul nu este purtator doar de uniforme si grade,
Sistemul poarta si costume chic, se preumbla prin cancelarii occidentale si papa stridii pe la conferinte simandicoase…
De ce imi repugna sistemul asta?
Simplu, mergeti in afara Bucurestiului, vedeti cati copii saraci sunt pe drum si batrani neajutorati, cate „gospodarii” avem cu toaleta in curte…
Si apoi vedeti cum se rrriesc monstrii acestia ipocriti si corupti, strigand tot ei: „DNA sa vina sa te ia”…
De aia…
PS. Poate acum intelegem cum a fost arestat Guru asa netam nisam in Franta, el avand pasaport de azilant suedez. Fratia serviciilor bate spirala” afirmă fostul sereist. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. […] Sursa: inpolitics.ro […]

  2. Unii zic ca daca nu era impotent si producea un plod poate ar fi fost iertat( ca sa lucre la cresterea lui) .Vedeti ca si dra Madalina il apara ca poate poate mai are vreo sansa la procreere de cand Bivolul a postit in inchisoare .Asta este talpa iadului personificata in guru, un fel de profet fals a carui mod de viata bate filmul horor si care a facut atatea vuictime. Sa fie judecat si pentru abuz mental al sutelor de persoane, el fiind nerecunoscut ca invatator de aia din bransa de yoga autentica din India. Cu tot respectul, va rugam frumos distinsi prelati de la BOR sa luati atitudine daca suinteti de acord cu aceasta pretentie si comparatie. Cu multumiri .

  3. Asta se intampla cand strainii spala creierele tinerilor frumosi….considera Adevarul minciuna si minciuna adevar….considera ca strainii ue occidentul lacom si parsiv ne aduc binele pacea bunastarea pe cand ai nostri balcanici sant niste corupti si hoti in conditia in care toate bogatiile economia resursele aur petrol gaze paduri pamantul stramosesc sant jefuite acaparate sistematic pas cu pas de 27 de ani nefericiti de occidentul „civilizat” si plin de …..”valori”….

  4. Bivolu asta a fost prost sa cada in capcana diversiunii: Cum sa nu intelega cand a vazut ca dra aia o cheama Ma(g)dalina si apoi sa si compare situtia lui cu a Domnului Isus Cristos, etc.. Fiind asa clarvizionar, de ce a facut aceste greseli ca sa poata fi exploatate de dusmanii lui in propaganda extinsa si indirect de defaimare a crestinismului, si asta la la nivel european . Numele lui este prin ziare de atat vreme fiind legat de aceste fapte mizerabile. Acuma sa traga consecintele pentru greselile lui.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998