CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire cu probe: cum facea SRI instructie cu procurorii si judecatorii

0 comentarii / 6203 vizualizări / 5 aprilie 2018

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu prezintă azi, într-un material, dovezi ale modului în care, sub acoperirea procotoalelor secrete, capii SRI făceau veritabile instructaje cu judecători și procurori în sesiuni speciale. Vă prezentăm mai jos, integral, materialul:

”Dovada simbiozei SRI-DNA
Va fi cel mai succint demers editorial marca SRS. Vă prezint noi dovezi ale colaborării, conlucrării, cum spune Laura Codruța Kovesi sau simbiozei, cum spun eu, între SRI, procurori și judecători. Dovezi foto. Și un document exploziv despre soția generalului Florian Coldea. Asta pentru moment. Săptămâna Patimilor nu s-a încheiat. Vor urma și altele. Statul paralel va fi călcat cu trenul. Ceea ce veți afla și veți vedea sunt probe furnizate de maiorul SRI Daniel Florea. Care astăzi trage ponoasele pentru că, în urmă cu mai mulți ani, înțelegând că se încalcă legea, a încercat să împiedice mizeria.
Fotografiile de mai jos datează din 2014. Unele sunt făcute la Institutul de Tehnologii Avansate al Serviciului Român de Informații, altele într-un sediu al Curții de Apel București. Și unele și altele reprezintă instantanee ale taberelor de instruire organizate de SRI cu judecători și procurori. Este doar începutul. Pe țeavă sunt și alte instantanee. Și alte documente.

P11

P5
Aceste imagini ne dovedesc cât de adevărat este subiectul pe care l-am dezvoltat a doua oara ieri. SRI organiza aceste tabere de instruire în baza protocoalelor și ele nu au reprezentat altceva decât numere de dresaj ale Justiției și modalități prin care au fost stabilite vulnerabilități ale procurorilor și judecătorilor.
Priviți și vă cruciți. O vedeți, chiar lângă Laura Codruța Kovesi, pe doamna Aida Popa de la Direcția de Siguranță Națională a SRI, în calitate de profesor formator la Institutul Național al Magistraturii, dându-le de această dată lecții nu unor simpli cursanți, ci chiar procurorilor și judecătorilor cu ștate vechi. Doamna Popa era șef-adjunct la Înalta Curte de Casație și Justiție, desemnată pentru a semna mandatele de siguranță națională. În total, în 2014, au urmat asemenea cursuri ale taberelor de instrucție SRI 150 de judecători și 50 de procurori.
Îl mai vedeți, oameni buni, pe generalul SRI, Dumitru Dumbravă, cel care a condus Departamentul Juridic și a declarat că, pentru principalul serviciu secret al țării, Justiția reprezintă un „câmp tactic”. Astăzi este secretar general al Serviciului Român de Informații. Și, în fine, în imaginile pe care le prezint, îl mai vedeți pe faimosul general Banias, șeful interceptărilor de la DNA.
În fine, pentru delectarea cititorilor, mai prezint un document exploziv. Dovada că, în urma acestor traininguri, unul dintre instructorii acestor școli dedicate procurorilor și judecătorilor a fost doamna Ioana Doina Coldea, soția generalului Florian Coldea, care a condus operativ SRI. Doamna Coldea a fost ciuruită. A câștigat o nimica toată. Prezentăm unul dintre ordinele de plată ale doamnei general, care în final a încasat echivalentul a 11 mii de euro pentru trainingul cu judecători și procurorii. Întrucât această doamna a condus și conduce serviciul de testare psihologică al SRI, presupun că a primit banii în schimbul testării aptitudinilor judecătorilor și procurorilor pentru colaborarea cu serviciul secret.
Iar în zilele următoare veți afla și de unde au venit banii. Și vă veți cruci” scrie SRS.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998