CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

El i-a facut, el ii ”omoara”: Basescu sare la gitul generalilor in scandalul Steaua

1 comentariu / 2769 vizualizări / 5 aprilie 2017

Fostul președinte Traian Băsescu se implică în scandalul din jurul echipei Steaua, criticînd, într-o postare pe Facebook, generalii din MapN care vor să înființeze o altă echipă roș-albastră.

”Greu de înţeles ce vor generalii” scrie fostul președinte. ”Armata a declanşat un război crâncen în justiţie cu Gigi Becali şi echipa lui de fotbal. Obiectivul declarat fiind acela de a înfiinţa o nouă echipă a armatei care să recupereze gloria din vremea CCA-ului lui Voinescu, Toma, Constantin, Apolzan, Sorin Avram, Pavlovici, Cacoveanu sau Creiniceanu şi a Stelei lui Duckadam, Lăcătuş, Belodedici, Piţurcă, Boloni, Iovan, Bumbescu, Bălan, Majearu, Balint sau Iordănescu.
Şi care ar fi obiectivul? O nouă echipă departamentală? Asta nu se poate în fotbalul profesionist.
Cred cumva generalii că vor mai putea transfera fotbalişti prin încorporare sau dându-le grade militare la apelul de seară? Nici asta nu se mai poate.
Până una alta, ce au reuşit generalii a fost să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”. Pentru isprava asta eu v-aş cam împuţina stelele de pe umeri domnilor generali” afirmă Băsescu.

Din păcate, Băsescu nu pentru împuținarea stelelor generalilor a rămas faimos, ci pentru contrariu.
Doar între 2005-212, fostul președinte a înaintat în grad 478 de generali MapN, 68 SRI, 32 SPP și 137 MAI, adică peste 600 de ”bolovănoși”, mai mulți decît în orice țară a lumii, proporțional cu dimensiunile trupelor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. BASESCU asta nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase…..dupa 10 ani cat a condus tara, nici acum nu relizeaza ce oameni a promovat si sustinut. In vara lui 2005 trecea in rezerva 54 de generali pe care ii numea in evenimentul zilei…generalii lui Iliescu !!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998