CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Enigma rezolvata: de ce nu a mai candidat Ciolos in alegeri

3 comentarii / 3749 vizualizări / 11 octombrie 2017

Fostul premier Dacian Cioloș a stupefiat opinia publică și scena politică anul trecut, atunci cînd, în ciuda insistențelor multora, în frunte cu TFL-iștii, a refuzat să candideze în alegerile parlamentare. Explicația a venit abia astăzi, prin intermediul lui Victor Ponta și a unei postări pe Facebook.

Deși am reprodus deja postarea respectivă într-un articol, dat fiind gradul de interes al informațiilor din ea, totuși, cazul lui Cioloș merită prezentat separat.
Iată ce scrie Ponta:

”Dacian Ciolos nu a candidat nici pentru PNL, nici pentru USR pentru ca avea promisiunea lui Dragnea ca va continua ca Premier al unui guvern PSD-PNL pana in 2020 – ghinion”.

Și nu a fost singurul care a ascultat cîntecul de sirenă al lui Dragnea:

”Si Vasile Dancu avea promisiunea lui Dragnea ca va fi propus Premier PSD dupa Alegeri – alt ghinion!
Cuvantul lui Dragnea valoreaza mai putin si decat cuvantul lui Basescu! In timp ce ii mintea pe Ciolos si Dancu, el i-a facut tinta in campania din 2016 fiind convins ca poate sa ajunga el insusi Premier. Dar a aparut acea problema legala din Legea 90/2001 si refuzul lui Iohannis – ghinion Dragnea aici !” dezvăluie fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ponta vorbeste prostii!Daca vrei sa fii prim-ministru, trebuie sa candidezi!Ciolos nu este atat de fraier incat sa fi crezut promisiunile lui Dragnea!Ciolos nu s-a implicat in campanie fiindca e zgarcit, lenes si nu stie sa faca campanie.El a fost invatat sa i se serveasca functiile pe tava cu recomandarea de la serviciile lui Unchiu`!

  2. Nu v-ati saturat de mizerabilul mincinos ponta ?

  3. Cât de jos trebuie să se scufunde Ponta în haznaua politicii dâmbovițene, pentru ca bizonul mioritic să-i perceapă adevăratul chip infect?!?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998