CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Exploziv: Mircea Geoana confirma Armaghedonul alegerilor

0 comentarii / 3146 vizualizări / 8 mai 2017

Scriam ieri, la prînz, într-o analiză dedicată scandalului fraudării alegerilor din 2009, că este de-a dreptul stranie tăcerea lui Mircea Geoană pe această temă, el fiind exact personajul care ar fi trebuit să se agite cel mai mult în această perioadă. În ultimele săptămîni, dezvăluiam, Geoană dedicase, spre exemplu, o droaie de comentarii, pe Facebook, alegerilor din Franța, dar unul singur celor din 2009. Seara, fostul candidat a dat buzna în studioul Antenei 3 pentru a comenta alegerile din 2009, deși în Franța tocmai se dădeau primele rezultate.

Cam greu de crezut că a fost vorba de o simplă coincidență dar, cum se spune, mai bine mai tîrziu decît niciodată. Mai ales că, în declarațiile sale, Geoană a furnizat două elemente explozive.
Primul, acuzația adusă unor foști colegi din PSD că au format, în 2009, o coloană a 5-a a lui Traian Băsescu, ajutînd la victoria acestuia.

Al doilea e confirmarea spectaculoasă a unor informații din Armaghedonului alegerilor, difuzat pe net în aprilie 2011 și pe care l-am reamintit de curînd drept un document demn de luat în seamă de către cei interesați în elucidarea evenimentelor de atunci.

Iată ce scria în document, între altele:

”Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).
(…)Spionajul Ţigănesc SISROM – Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu”.

Ori, aseară, Geoană a declarat că

„Unii spun, de exemplu, că faimoasa întâlnire din septembrie 2009 cu salba de galbeni primită de la liderii romi a avut în spate nu doar un business al fratelui președintelui cu unii reprezentanți, ci faptul că s-a decis ca un număr important de cetățeni de populație romă care nu aveau CNP-uri, cu sutele de mii, să fie introduși în sistem. Unii spun că a fost de fapt bufferul de unde s-a făcut diferența. Nu s-a dat tuturor, dar a existat un rezervor de CNP-uri la dispoziția autorităților care puteau fi folosite”.

O informație care se suprapune perfect peste cele din Armaghedon și care ar merita să dea serios de gîndit. (B.T.I.)

foto: cotidianul.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998