CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost lider PNL tradeaza ”asteptarile” fata de PSD: ”Scindarea nu mai poate fi oprita”

0 comentarii / 2022 vizualizări / 15 ianuarie 2018

Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, postează azi, pe Facebook, un material care pare să devoaleze ”așteptările” anumitor structuri față de PSD, și anume scindarea partidului, în urma scandalurilor politice implicînd figurile grele ale conducerii și pe premierul Tudose.

”PSD are un palmares întunecat în ceea ce privește modul în care iese din astfel de crize interne. Nu cred că azi vom vedea o minune, ci mai degrabă o confirmare a unor metehne pe care deja le cunoaştem” scrie Gorghiu.
”Un lucru mă macină însă: în timp ce coaliţia se ceartă pe putere, cine guvernează România?
Perspectivele economice sunt foarte rele: dobânzile și inflația au luat-o în sus şi riscăm să pierdem 1,5 miliarde de euro din fonduri europene. Singura soluţie acceptabilă este ca acest partid să îşi recunoască incompetenţa şi să plece. Atât timp cât PSD va fi la guvernare, pentru România nu va fi bine.
Dacă acceptăm că PSD este nociv, atunci să ne însuşim că avem nevoie de un proiect politic prin care acest partid să fie îndepărtat până când va înţelege că trebuie să se reformeze din temelii.
Nu văd azi o rezolvare, indiferent de deciziile care se vor lua. Pe termen lung, vom constata că scindarea stângii este un proces care nu mai poate fi oprit, indiferent de numărul mânerelor de la scaunele conducerii” mai scrie Gorghiu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998