CURS VALUTAR
1

Grindeanu – discutii la nivel inalt la Bruxelles

0 comentarii / 924 vizualizări / 9 martie 2017

Premierul Sorin Grindeanu a declarat azi, la Bruxelles, că s-a întâlnit cu președintele Franței, Francois Hollande, cu care a avut o discuție legată “și de situația la zi a ceea ce este în România”.

“Sunt lucruri ce țin de discuții care poate, de multe ori, sunt mai mult informale. (…) A fost o discuție legată și de situația la zi a ceea ce este în România. Am prezentat situația noastră, am apreciat sprijinul pe care Franța ni-l acordă și ni l-a acordat în toți acești ani și ne dorim întărirea parteneriatului pe care l-am avut și îl avem cu Franța”, a afirmat, conform Agerpres, premierul.

El a precizat că, în marja reuniunii PES, a avut discuții și cu premierul Italiei, premierul Cehiei, ministrul de externe al Luxemburgului, premierul Suediei. Pe parcursul vizitei, premierul a fost ”găzduit” de comisarul european Corina Crețu(foto), colega sa de partid, care l-a familiarizat cu locurile.

“Au fost discuții privind agenda bilaterală dintre țările noastre cu cancelarul Austriei, precum și ceea ce susține fiecare dintre noi legat de politica comună a Comisiei Europene. În perioada imediat următoare, cu fiecare dintre dânșii, cu Austria, cu fiecare din aceste țări, cu Italia, cu Suedia, cu toate celelalte, vom avea întâlniri bilaterale”, a adăugat Grindeanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *