CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvern paralel? SRI anunta ca se va implica in absorbtia de fonduri europene

1 comentariu / 2449 vizualizări / 31 martie 2015

Proaspătul director al SRI, Eduard Hellvig, anunță, în primul interviu de după numirea în funcție, că una dintre prioritățile perioadei următoare va fi anchetarea deficiențelor în absorbția de fonduri europene.

Întrebat, astfel, de Agerpres, care sunt principalele provocări pe care mediul de securitate le aduce în acest an din perspectivă internă, Eduard Hellvig a răspuns: ”Una dintre prioritățile fundamentale ale SRI este contracararea amenințărilor la adresa securității naționale asociate fenomenului corupției, în condițiile în care, în ciuda progreselor înregistrate, e necesară în continuare consolidarea capacității administrative de stopare a cazurilor de mare și mică corupție. Vom avea, totodată, în vedere deficiențele în accesarea fondurilor europene. Capacitatea de absorbție și administrare a acestor resurse continuă să reprezinte un punct nevralgic pe agenda publică”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Pai ,s-au implicat deja de mult timp!Dl Helvig poate lua relatii de la „”acoperitii”” care dirijeaza de multi ani autoritatile de management !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998