CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Hunor: Guvernarea Ciolos – catastrofala, ministrii tehnocrati – ”oameni esuati”

0 comentarii / 2079 vizualizări / 21 noiembrie 2016

Președintele UDMR e nemilos cînd e vorba să etichteze actuala guvernare tehnocrată: ”catastrofală” spune Kelemen Hunor, cu miniștri care au ieșit din guvern ca ”oameni eșuați”.

Întrebat, într-un interviu acordat Agerpres, cum i se pare guvernarea Cioloș, președintele UDMR, Keleme Hunor, a răspuns: ”Cu mici excepții, catastrofală. Dar nu din cauza premierului. Dacă într-un an de zile a schimbat 7-8 miniștri, chiar mulți, înseamnă că nu a fost o echipă bună, că nu au fost miniștri buni. Cu două-trei excepții, această tehnocrație nu a însemnat și performanță. Sigur, a fost o perioadă dificilă, cu toții am fost de acord că mergem pe această variantă de guvernare tehnocrată. Dar ce înseamnă tehnocrat? Dacă mă gândesc la miniștrii care au intrat ca tehnocrați și au ieșit ca oameni eșuați, atunci am și eu o problemă”.
Pe de altă parte, Hunor nu exclude o intrare la guvernare alături de Cioloș, după alegeri, dar spune că principiile acestuia ”sunt bune. Mai trebuie și completate fiindcă lipsește cu desăvârșire din platforma lui Dacian Cioloș relația interetnică și ce crede el despre această problematică”.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998