CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ilie Nastase, ”jefuit” de Al Bundy

0 comentarii / 2332 vizualizări / 28 martie 2017

Scenariștii faimosului sitcom american ”Modern family”, unul dintre cele mai de succes din ultimul deceniu, au folosit în cel mai recent episod din sezonul 8 o poantă preluată de la tenismenul român Ilie Năstase și care figurează, de ani de zile, în nenumărate cărți ori articole dedicate ”perlelor” oamenilor celebri.

Astfel, actorul Ed O’ Neill – care l-a făcut faimos pe Al Bundy – își anunță, în serial, soția – Sofia Vergara, cea mai în vogă vedetă feminină din televiziune – că i-a procurat bilete pentru un concert de pe un site care i-a cerut datele cărții ei de credit. ”Nu e foarte sigură metoda, dar oricine ar fura datele alea ar cheltui, probabil, mai puțin decît tine” precizează O’ Neill, alias Jay Pritchett.

3

La origine, gluma lui Năstase suna cam așa: ”Nu am raportat Poliției furtul cărții de credit pentru că oricine ar găsi-o ar cheltui mai puțin decît nevastă-mea!”.
Ea apare pe nenumărate site-uri internaționale, dar și în antologii ale replicilor celebre, precum cea scrisă de irlandezul Des Machale și apărută și la noi, acum cîțiva ani. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998