CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Infierarea protocoalelor secrete, eliminata misterios din Rezolutia P.E contra Romaniei

3 comentarii / 2702 vizualizări / 9 noiembrie 2018

Rezoluţia împotriva României care va fi votată săptămâna viitoare in plenul Parlamentului European și care se vrea a fi o sancţiune directă la adresa Guvernului PSD, pentru presupuse atacuri la statul de drept provoacă scandal încă înaintea de a fi dezbătută. Asta, pentru că o mînă nevăzută și neștiută a avut grijă, spre exemplu, să ”perie” draftul documentului fix pe gustul statului paralel de la noi.

Concret, potrivit unui draft (facsimil 1) aa rezoluției, intrat în posesia Inpolitics, pe lîngă alte aspecte, în document erau puse sub semnul întrebării celebrele protocoale secrete ale Justiției cu serviciile secrete și se atrăgea atenția asupra faptului că orice cooperare interinstituțională trebuie să fie transparentă. De asemenea, se recomanda întărirea controlului parlamentar asupra serviciilor secrete.

În textul final (facsimil 2) al rezoluției însă – deși, teoretic, modificări s-ar mai putea face pînă luni – întregul paragraf a dispărut ca prin farmec.
Cine și de ce a operat această schimbare?

 

IMG-20181109-WA0002

facsimil 1

 

facsimil 2

Suspectul de serviciu ar fi europarlamentarul Monica Macovei, unul dintre raportorii desemnați pentru rezoluția în cauză, dar, în absența unor dovezi concrete nu putem arunca pietre.

Interesant de menționat, între altele, că un europarlamentar român apropiat de Macovei, l-am numit pe Cristian Preda, și-a manifestat azi, la RFI, surprinderea și nemulțumirea vizavi de decizia PNL de a vota împotriva rezoluției în plenul PE: ”PNL s-a raliat, Iohannis s-a raliat şi el acestui grup de politicieni din România, care vroiau să menajeze Guvernul Dăncilă. N-am înţeles până în ziua de astăzi de ce PNL şi Iohannis vor să-i protejeze pe Dăncilă, Dragnea, Tăriceanu şi ceilalţi, eu înţelesesem că sunt totuşi în Opoziţie. Pe preşedinte l-am văzut în mijlocul manifestanţilor care apărau statul de drept, acum se pare că a dat-o la întors, cum se zice.” (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Acesti doi mizerabili inamici ai Romaniei, care traiesc ca niste regi pe spinarea poporului
    au impresia ca fiind parlamentari europeni, au putere dumnezeiasca…Si de ce sa nu-si demonstreze
    puterile impotriva tarii ??? Nu cumva , daca am fi mai putin generosi ar trebui sa facem totul ca sa-i
    denuntam pentru inalta tradare ????
    Atata ura am mai vazut doar pe fata lui Iohanis. Doamne, pazeste -ne de acesti dusmani .

  2. De ce nu mai putem distrubui articole pe fb ?

  3. macovei vrea sa candideze pe listele usr

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998