CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Informatie fierbinte: cumnata Ioanei Dogioiu – in carti pentru sefia acoperitilor SRI din media

2 comentarii / 9104 vizualizări / 9 august 2017

Fostul senator Valer Marian, cunoscut drept autor al celor mai spectaculoase – și confirmate – dezvăluiri prin declarații politice parlamentare – ceea ce i-a adus și eliminarea din PSD și din legislativ – lansează azi o informație explozivă, într-un material de presă publicat de Cotidianul.

Mai precis, fostul senator afirmă că ziarista Ioana Ene Dogioiu(foto), alintată de unii confrați malițioși cu apelativul ”coloneleasa”, are o cumnată care chiar e colonel în cadrul SRI. Și nu doar că activează în serviciu, dar e pe cai foarte mari după recentele pensionări/restructurări din SRI, fiind dată drept succesoare a generălesei Emilia Posastiuc, șefa acoperiților SRI din presă.

”Generalul Emilia Cristina Posastiuc a deținut funcția de șef al Centrului de Surse Deschise, denumit și Centrul de Monitorizare Media, unitatea SRI care s-a ocupat de penetrarea, infiltrarea și manipularea presei din România. Se vehiculează că, după pensionare, în locul său va fi promovată doamna colonel Dogioiu, cumnata patroanei (senior editor n.n.) site-ului ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, la adresa căreia au fost lansate acuzații că ar face jocurile SRI în presă. Doamna colonel Dogioiu a avut în ultimii ani însărcinări de serviciu în Bruxelles, pe linie de documente” afirmă fostul senator în material. (B.I.)

UPDATE Conform unor surse bine informate, un alt nume vehiculat pentru coordonarea acoperiților SRI din media este cel al colonelului SRI Marius Porumbiță, autor al unor lucrări de intellligence, în ultimii ani.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Are mentalitatea,concepția si atitudinea NKVD…vintage,in alte cuvinte ,cum agrăiește un alt roman verde…

  2. […] secret). Anume, că Ioana Ene Dogioiu, poreclită în presă Coloneleasa, chiar ar avea o cumnată colonel SRI, Emilia Cristina Posastiuc, aflată la data aceea în cărți pentru a prelua coordonarea acoperiților SRI din […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998