CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis, desfiintat de seful evreilor europeni: ”Limbaj incarcat cu conotatii si subtilitati sinistre”

2 comentarii / 21150 vizualizări / 27 aprilie 2018

Într-o declaraţie acordată revistei Q Magazine, președintele Asociației Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, și-a exprimat îngrijorarea față de remarcile făcute de președintele României, Klaus Iohannis în care face aluzie la „negocieri secrete cu evreii”.

Klaus Iohannis a declarat ieri, 26 martie, la Bacău, că “nu ştie ce înţelegeri secrete face Dragnea cu evreii” în Israel

Rabinul Menachem Margolin, a cărui organizație de la Bruxelles reprezintă evreii de pe întregul continent, a avertizat că șefii de stat ar trebui să evite utilizarea unui astfel de limbaj „greu, cu conotații, subtil sinistru”.

„Indiferent de protocoalele stabilite și de nemulțumirea evidentă a președintelui că nu au fost respectate, aș îndemna la reținere și prudență privind folosirea unui astfel de limbaj de către şefii de stat.
Sub presiune mediatică, găsirea cuvintelor corecte nu este întotdeauna ușoară și suntem pregătiți, în acest context, să oferim președintelui beneficiul îndoielii. Dar folosirea unui astfel de limbaj, încărcat cu conotații și subtilităţi sinistre, poate fi folosit de elementele dubioase din societate și, în mod firesc, declanșează semnale de alarmă în rândul comunității evreiești” a declarat rabinul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Atunci cand nu tace „profund”, Malai Mare din capul Statului slobozeste decat abominatii! Ideile nazistoide ale ipochimenului ar trebui sa ne dea mult de gandit si, poate, sa si actionam la o adica!
    Suspendare si ….hai la revedere, mai gaulaitere!

  2. Probabil ca herr Prezident Johanis incearca sa devinna , cel putin la acest subiect,puratorul de cuvant al lui frau Kanzelerin – mai ales dupa ce I s-a atras atentia la ultima lor intalnire( treffen) ca Romanii sunt foarte cautati nunumai in Germania insa si in restul Europei si dupa ce sunt gasiti…….one way ticket catre casa, cu o oprire de 2 ore la Simleul Sivaniei sa se urineze la roata vagonului CFR.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998