CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis face sondaje pe Facebook

1 comentariu / 1910 vizualizări / 8 ianuarie 2015

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, azi, pe Facebook, întrebarea dacă Procurorul General ar trebui sau nu să participe la şedinţele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, arătând că şi corupţia şi crima organizată, de care se ocupă procurorii reprezintă ameninţări la adresa securităţii naţionale.

”Nu numai terorismul, dar şi corupţia şi crima organizată reprezintă ameninţări la adresa securităţii naţionale a oricărui stat, iar procurorii se află în prima linie a luptei împotriva reţelelor ilegale de orice fel”, scrie preşedintele Klaus Iohannis în postarea de pe Facebook, conform Mediafax. El continuă cu o întrebare: ”Am lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe şi procurorul general la şedinţele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării?”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. ce se amesteca in Justitie acest neica nimeni care nus tie nici cum sa se imbrace cand merge la o ambasada sa prezinte condoleante? K.J este doar un terchea berchea adus in politica de crimele securistului Ion lazurca, socru-sau.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998