CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis si Codul Penal: propunerea lui MRU la SIE, conflict de interese?

7 comentarii / 3957 vizualizări / 24 iunie 2015

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens.

Întrebarea este dacă prin această propunere, președintele Iohannis nu încalcă aceleași prevederi ale Codului Penal care au fost aplicate de DNA și în cazul Ghiță-Șova, respectiv conflict de interese, în condițiile în care președintele și consilierul prezidențial Ungureanu s-au aflat în relații de muncă în ultimii cinci ani? (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Romania va redeveni un imens lagar de concentrare.

  2. Articol scris pentru imbecili care asteapta galetile electorale PSD-iste!!! Presedintele doar nominalizeaza, tampitii din PARLAMENT valideaza prin votul lor, deci ei sunt cei responsabili. Presedintele poate sa o numeasca si pe nevasta primului ministru daca vor muschii lui, cretinoizii din PARLAMENT o valideaza. Deci, mai incet cu trimiterea in penal…

    • Cum Blaga nu a dat galeti in campanie? Ba a dat, dar nu a ajuns si la tine, asa ca tu ai luat doar plasa cu Iohannis. Presedintele sa-si respecte perogativele constitutionale, nu sa se urineze pe legea suprema in aplauzele antiromanilor ca tine!

  3. Tov. ION nu acelasi lucru , era si la Ponta,el l-a nominalizat pe Sova si parlamentul l-a aprobat.Sau nu se pune la plavanus

  4. S-a schimbat doar numele de la Cotroceni, problemele au ramas. Nu, la el nu este conflict de interese. Doar in PSD sunt marile probleme. „Partidul meu” este imaculat. Ne-am intors de unde am plecat. Dar am plecat vreodata?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998