CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Legendarul gest al Elenei Udrea, inspirat de Twin Peaks?

0 comentarii / 4339 vizualizări / 6 septembrie 2016

Controversatul și legendarul gest al atingerii nasului cu degetul, făcut de Elena Udrea înaintea arestării de anul trecut, a fost explicat pînă acum în fel și chip. Unii au spus că e o amenințare la adresa cuiva despre care Udrea ar fi știut că trage droguri pe nas, alții că e un gest specific mafioților cu semnificația ”îmi voi ține gura”.

Udrea însăși a explicat ulterior că era vorba de un gest privat: ”Era pentru o persoană foarte dragă mie, care însemna că sunt bine. Am primit un mesaj în timp ce eram acolo, iar gestul însemna că l-am citit, nu pot răspunde, dar sunt bine. Era un gest pe care îl practica, ca să știe că sunt bine”.

În fine, au fost și voci care au susținut că, prin gestul său, Udrea a atras atenția cuiva că știe multe. Și și-ar putea da drumul la gură în caz de nevoie…

E foarte probabil ca această din urmă teorie să fie reală, la fel cum e probabil ca sursa de inspirație să fie popularul serial ”Twin peaks”.
Fanii acestuia își amintesc că, încă din primele episoade, celebrul agent FBI Cooper are un vis în care, mai bătrîn cu cîteva decenii, se află într-o misterioasă cameră roșie, alături de o frumoasă blondă și de un pitic straniu. La un moment dat, blonda, suspect de asemănătoare Laurei Palmer, își atinge degetul cu nasul exact ca Elena Udrea, iar piticul comentează cu un aer de cunoscător: ”Ea e plină de secrete!”(vezi foto). (B.T.I.)

 

poza1

poza2

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998