CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lista lui Hellvig – „’telectualii” SRI, scosi la lumina

1 comentariu / 7963 vizualizări / 27 octombrie 2017

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va trebui să prezinte parlamentului lista completă a absolvenților din ultimii 10 ani a Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul”, în urma unei solicitări oficiale a deputatului PMP Robert Turcescu.

”Constatăm că instituţia de învăţământ a SRI are, în acest moment, mari probleme de credibilitate, care trebuie rezolvate de urgenţă. Este incredibil că o astfel de instituţie este folosită strict ca pepinieră pentru pile şi relaţii, iar diplomele ei sunt acordate pe nimic.
I-am solicitat, printr-o interpelare, directorului SRI, Eduard Raul Hellvig, să îmi transmită numele şi numărul tuturor absolvenţilor Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” care au obţinut, în ultimii 10 ani, diploma de licenţă, master, doctorat sau cursuri postuniversitare (colegiu), organizate de instituţia menţionată. Buboiul s-a spart, e timpul să punem lucrurile la punct şi aceste instituţii de învăţământ să îşi recâştige credibilitatea, renumele şi profesionalismul” a anunțat deputatul, într-o declarație politică. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ce sa zicem? Dl. colonel Turcescu, cea mai autorizata voce sa solicite lista absolventilor cu diplome false. Cand scroafa se urca in copac….Asta nu inseamna ca nu trebuie sa aflam adevarul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998