CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Lovitura” lui Stelian Tanase: Fotbalul – agent electoral anti-PNL in 2016

0 comentarii / 1998 vizualizări / 30 martie 2015

Liberalul Stelian Tănase, președintele TVR, a reușit să dea o lovitură teribilă propriului partid – același care l-a trimis în post – cu un posibil impact electoral major, anul viitor. Mai precis, Tănase, ajutat și de predecesorii săi de dreapta Săftoiu, Lăzescu ori Radu Călin Cristea, a transformat sportul-rege în agent electoral anti-liberal.

Telespectatorii români – cea mai marte parte a lor, cel puțin, au primit azi o veste-șoc: TVR nu va transmite meciurile campionatului european de anul viitor, pe motiv de lipsă de bani. Drepturile de televizare, potrivit dolce-sport.ro, au fost achiziționate de televiziunea Dolce Sport, aparținînd Romtelecom. Întrucît Romtelecom are mai puțin de 1,5 milioane de abonați TV, e limpede că microbiștii români echivalează anunțul cu o catastrofă.

TVR nu a mai putut achiziționa drepturile de transmisie dintr-un motiv foarte simplu: lipsa de bani. La această oră, societatea publică are datorii de cca.200 de milioane de euro, determinate de managementul dezastruos din ultimii 11 ani, cînd cel mai mult la putere, în TVR, s-au aflat oamenii PNL.
Problema e, cum spuneam, că incapacitatea de a transmite europenele de fotbal ar putea deveni o armă electorală teribilă împotriva partidului care deține conducerea TVR în acest moment, prin Stelian Tănase, am numit PNL.
Motivul e acela că turneul european din Franța se suprapune cu alegerile locale din România, în iunie, anul viitor, și e de așteptat ca înjurăturile microbiștilor să meargă din plin către partidul considerat vinovat pentru asta.
Cum România are șanse mari să se și califice la campionatul din 2016, situația devine și mai dificilă pentru liberalii lui Tănase.
În plus, antrenorul care ar putea duce naționala în Franța, Anghel Iordănescu, e și vicepreședinte al UNPR, așa că să nu ne mire dacă PSD și partidul lui Gabi Oprea, care vor merge umăr la umăr la locale, vor face tot posibilul să răsucească în rană cuțitul. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998