CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mai moare o legenda: masina ”M…E PSD”, scoasa la vinzare la suprapret

6 comentarii / 7589 vizualizări / 2 august 2018

Legendarul, de acum, Audi înmatriculat de un român în Suedia cu numărul ”M…E PSD”, despre care vorbește toată România de zile bune, dă semne că va împărtăși soarta maurului lui Schiller: poate să ”moară” după ce și-a făcut stăpînul celebru.

Mașina în cauză apare, astfel, de cîteva zile, în anunțuri de vînzare postate pe mai multe siteuri de profil de la noi, cu fotografii și descriere completă, la un preț de cca.26 de mii de euro.
Răzvan Ștefănescu a cumpărat autoturismul ,fabricat în 2015, la mîna a doua (chiar a patra), pe data de 23 aprilie anul acesta, iar prețul, raportat la cele similare din Suedia, pare umflat binișor, dar, pînă la urmă, piața e liberă și fiecare cere cît vrea.

eee

3 serie

Ciudățenia apare din altă direcție, însă.
Despre Răzvan Ștefănescu și a sa mașină cu bucluc se știe că au intrat în țară pe 17 iulie.

Pe siteul de vînzări autovit.ro, anunțul vînzării apare pe 30 iulie, iar pe siteul ebursaauto.ro, apare ca actualizat azi, pe 2 august.

În schimb, pe olx.ro, după cum se vede mai sus, un anunț al vînzării e postat încă de pe 5 iulie, la orele 13,47, cu aproape două săptămîni, deci, înainte ca Ștefănescu să ajungă în țară. În prezent, pe site apare că anunțul nu mai este activ, dar mașina continuă să figureze la vînzare, cum am arătat mai sus. De fapt, ea apare la vînzare, din 30 iulie, chiar pe olx.ro, doar că în alt loc. În toate aceste anunțuri nu e loc de confuzii, dat fiind că apare seria de șasiu a autoturismului, la fel ca și pe siteul suedez dedicat autoturismelor transportstyrelsen.se

Asta ar putea trimite cu gîndul, în principiu, la faptul că Răzvan Ștefănescu, al patrulea proprietar al autoturismului, conform datelor de aici, intenționa din capul locului să facă spre România un drum fără întoarcere cu mașina Audi, de care se desparte după doar cîteva luni, astfel că a plasat anunțuri încă înaintea sosirii aici, pentru maxim de eficiență. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. […] INPOLITICS: MAI MOARE O LEGENDA: MASINA ”M…E PSD”, SCOASA LA VINZARE LA SUPRAPRET […]

  2. Pai erau unii care urlau ca de unde a avut asta sa dea 70000 Euro pe mașină.Făceau calcule peste calcule si nu le ieșeau. Legenda asta a murit. In rest a venit omu cu o mașină de afara și-a făcut treaba ( m..a) si acum o vinde . Profit pe toată linia.

    • Profitul apare după ce măriți muia.
      Tot muia a separat apele în tabăra #rezist. Deși aveau nevoie de ceva care să-i unească, mai mult s-au ales cu o muie.

  3. Faptul ca un cocalar cretin, de nationalitate romana, s-a gandit (sau altii au gandit pt el) sa puna niste numere ofensatoare la o masina este de inteles in contextul in care, oriunde pe Planeta, exista in cadrul oricarui popor imbecili de toate spetele, deopotriva cu oameni normali si, pe alocuri, oameni geniali.

    Ce este de-a dreptul socant insa, este faptul ca de cateva saptamani bune INTREAGA presa din Romania nu se mai satura de respectivul subiect si il tine cald in permanenta, sub diverse pretexte. Daca mult timp am crezut ca publicatii imunde precum Libertatea, Click, Can-Can, etc. sunt niste accidente pasagere cu un public limitat, ‘mareata realizare’ a bietului sofer idiot a fost turnesolul atat de necesar acestei tari intru relevarea adevarului gol-golut.

    Insi cu pretentii de jurnalisti fini, de analisti de anvergura sau de influencer-i, mesteca neincetat in spatiile lor de exprimare (cel de fata asisderea) respectiva mu*e si nu se mai satura, semn care ne arata noua ca ceva este in profunda neregula cu acest popor, aproape in intregul lui.

    O imbecilitate care intr-o tara civilizata nici macar nu ar fi fost pomenita din respect pentru cititorii si locuitorii ei, a devenit in Romania subiectul care a dat adevarata masura a unora despre care ne placea sa avem pareri bune si impresii pe masura.

    Sa le uram, asadar, tuturor iubitorilor de mu*e din aceasta tara, tineri sau batrani, intelectuali sau agramati, normali sau oligofreni, sa se bucure cat mai mult de ea, impreuna cu toti cei ce le sunt lor dragi!

  4. Ca bine mai graiti domnule Teodor. Merg si eu o statie.

  5. Totusi, faptul ca acest cocalar a trait multi ani in Florida (unde locuiesc prietenii lui KWJ) si doar de cateva luni este in Suedia, ma face sa nu elimin teoria unei actiuni a „organelor”…Nu este exclus ca acestea sa fi cumparat, de fapt, masina , iar valorificarea ei sa fie plata pentru „serviciile” cocalarului!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998