CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Năstase: Băsescu a creat un monstru care îi distruge membrii familiei, apropiații

1 comentariu / 2297 vizualizări / 30 martie 2017

Fostul președinte Traian Băsescu ‘a creat un monstru’ care îi distruge membrii familiei și apropiații, consideră fostul premier Adrian Năstase, președinte al Fundației Europene Titulescu.

El spune că nu a dorit nimănui experiența condamnării la închisoare, deci nici fostului ministru al Turismului, Elena Udrea.

„Este o suferință personală prin care va trece Elena Udrea, prin care vor trece apropiații ei. Nu am dorit nimănui astfel de experiențe, astfel de încercări, dincolo de ceea ce mi s-a întâmplat mie. Nu vreau să comentez pe o chestiune care, fără îndoială, intră într-o logică a unor exerciții politice pe care ar trebui să le respingem ca atare. Dar, m-aș fi așteptat ca Traian Băsescu, spre exemplu, să-și aducă aminte de faptul că el a creat un monstru care acum, iată, îi distruge membri ai familiei, apropiați și așa mai departe”, a declarat Năstase la sediul fundației, conform Agerpres, la finalul unei dezbateri pe teme europene.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Cine vorbeste! El vede paiul din ochii altora dar nu si barna din ochii sai. Spre salvarea sufletului mai bine ai spune aici cate rele ai facut si Dta, arogantu imbatat de putere la vremea lui.Mai bine sa zici multumesc lui Dumnezeu ca ti-a dat inchsoarea ca sa mai ispasesti din pacate ca sa iti fie mai usor pe lumea aialalta. Mana cereasca aceast „Monstru” la care se refera el…Doamne ajuta la indreptarea pacatosilor.si sa ii dea Dumnezeu sanatate „Monstrului” daca asa sta treaba.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998