CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Dupa ultimele dezvaluiri, sunt necesare anchete urgente la SRI si DNA”

1 comentariu / 4008 vizualizări / 14 septembrie 2017

Eurodeputatul Norica Nicolaia afirmă, în lumina recentelor dezvăluiri făcute de către Daniel Dragomir și de Vlad Cosma (fiul fostului președinte al CJ Prahova Mircea Cosma) că este nevoie de anchete atât la nivelul SRI, cât și la cel al DNA.

”Este nevoie rapid de o anchetă făcută de organe competente. Sigur: eu sunt de acord și cu o comisie de control al SRI, pentru că dl Dragomir nu poate spune public niște chestiuni care au un nivel de secretizare, pentru că legea nu-i permită să facă acest lucru. Dar, după părerea mea, ar trebui să se sesizeze foarte rapid CSM-ul și să adauge la Inspecția Judiciară această chestiune care trebuie investigată. Pentru că, dacă rechizitoriile s-au făcut în altă parte decât la procurori, iar procurorii au devenit un fel de notari care legalizau rechizitoriile făcute de SRI (așa cum susține domnul Dragomir), asta este una dintre cele mai mari încălcări ale legii într-un stat de drept. Avem de a face cu o justiție paralelă, care nu este consacrată în instituțiile constituționale”, a punctat vicepreședintele grupului ALDE, în exclusivitate pentru PSNews.
Chestionată dacă dezvăluirile lui Dragomir și Cosma sunt de natură să producă schimbări la vârful DNA, Norica Nicolai a replicat: „Nu știu dacă la vârful DNA, dar aceste dezvăluiri din ultimele zile sunt de natură să genereze o anchetă, și după această anchetă și raport de soluții, să genereze un comportament legislativ foarte clar al Parlamentului”.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Nu se va face nicio ancheta.Politicienii sunt paralizati de frica, iar „partenerii strategici” controleaza totul prin agentii lor din fruntea institutiilor de forta!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998