CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: Guvernul sa ceara lamuriri in cazul comunicatului administratiei americane

2 comentarii / 4278 vizualizări / 28 noiembrie 2017

Eurodeputatul Norica Nicolai este de părere că mesajul Departamentul de Stat american privind legile justiției este un comunicat vag, ”mai degrabă poate fi considerată o reacție politică individuală a unei persoane decât o reacție a unui stat prin Ministerul de Externe”.

”Termenii în care a fost conceput nu sunt termeni utilizați în dialogul diplomatic, mai ales în relația dintre două țări partenere. De aceea, am considerat că Guvernul României prin Ministerul de Externe trebuie să ceară lămuriri. Sper că nu este de fapt poziția Guvernului american, pentru că altfel ar fi o poziție profund inacceptabilă și ofensatoare”, a declarat aceasta pentru PSNews.ro

Europarlamentarul a continuat prin a atrage atenția că după comunicatul SUA, ”relația dintre politicienii români și leadershipul american se poate dezvolta în cu totul alți parametri”.

”Relația dintre politicienii români și leadershipul american se poate dezvolta în cu totul alți parametrii. Cel mai grav este că ar putea fi afectată imaginea și încrederea față de SUA, în rândul cetățenilor români”, a continuat Norica Nicolai.

Nu în ultimul rând, Norica Nicolai a adăugat că proiectul de modificare a legilor justiției ”trebuie adoptat de Parlament, votat și pus în aplicare”.

”Ministrul Justiției nu poate face nimic în momentul de față pentru că decizia este a Parlamentului iar Parlamentul, o autoritate suverană în oricare stat, va trebui să continuă aceste modificări. Acest proiect trebuie adoptat de Parlament, votat și pus în aplicare”, a conchis europarlamentarul.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Sa fie verificate conexiunile purtatoarei de vorbe; precis este din gasca sorosista a cacaveicii.

  2. Din pacate, fraierii de la PSD-ALDE nu au curaj sa ceara nimic americanilor!Au cumparat rachete (inutile) de 4 miliarde de euro crezand ca vor deveni simpatici complexului militar-industrial american, dar au luat-o peste bot!Nu au invatat ca in astfelde afaceri trebuie sa „te lasi” greu, sa ai intotdeauna contra-oferte si sa nu cumperi tot dintr-o data!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998