CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Nu e cazul ca Laura Kovesi sa fie sfidatoare fata de parlament”

0 comentarii / 2213 vizualizări / 10 iulie 2017

Eurodeputatul Norica Nicolai, vicepreședinte al grupului ALDE din Parlamentul European, critică, într-o declarație acordată siteului PSNews.ro, atitudinea șefei DNA, care refuză să compară în fața comisiei de anchetă a parlamentului.

„Atâta vreme cât avem o decizie a Curții Constituționale care reglementează comportamentul celor din justiție în relația cu Parlamentul, atâta vreme cât avem un manual de integritate pentru magistrați al Transparency International (manual acceptat de toată lumea, care spune că magistrații sunt obligați să se prezinte în fața Parlamentului atunci când nu e vorba de chestiuni care privesc anchetele), atunci cred că deja suntem în prezența unui comportament greu de calificat.

Eu sper să nu aibă nimic de ascuns și orice prezență în care răspunde la acea întrebare (dacă a fost sau nu prezentă în seara alegerilor în locuința lui Oprea) nu cred că îi poate crea foarte mari probleme și nu e cazul să fie sfidătoare față de Parlament”, a punctat Norica Nicolai.

Nu în ultimul rând, președintele Consiliului Național al ALDE România s-a pronunțat împotriva unei eventuale continuări în Parlamentul European a scandalului de la București.

„Sper să încetăm odată în a muta scandalurile noastre interne și lipsa noastră de responsabilitate în Parlamentul European, pentru că facem foarte rău nu celor implicați în dezbatere, ci României”, a încheiat Norica Nicolai.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998