CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Preşedintele face apel la ofiţerii acoperiţi”

6 comentarii / 13561 vizualizări / 24 iunie 2018

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a comentat declaraţiile preşedintelui Iohannis, făcute la Sibiu, în care şi-a anunţat, printre altele, o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale.

„Nu pot să constat decât că trăim într-o zonă jalnică de comportament al clasei politice, nici preşedintele nu face excepţie de la acest tip de comportament. Vorbeşti despre ceea ce-ţi doreşti, încerci să afirmi nişte principii, dar dincolo de asta este un interes meschin imediat care nu are nicio legătură cu realitatea şi mai ales cu ţara”, a spus europarlamentarul, sâmbătă seara, la România Tv, conform DCNews.

Legat de negocierile cu o anumită grupare din PSD, Nicolai a declarat: „Sunt absolut convinsă că există aceste negocieri. Sunt multe partide în care statul paralel este prezent, camuflat sub geaca partidului din care fac parte. De foarte muţi ani de zile trăim într-o formulă de scenarii care nu are niciun fel de legătură cu realitatea şi mai ales cu ordinea constituţională a acestei ţări. Asta spune foarte mult despre oamenii care procedează la asamblarea unor astfel de scenarii. Preşedintele face un apel la ofiţerii acoperiţi care ar putea să aibă un anumit tip de conduită, adică să voteze căderea Guvernului, şi ne spune într-un final că există o formulă de avarie care înseamnă această acuzaţie împotriva premierului pentru trădare naţională. În România mă pot aştepta la orice, mă pot aştepta şi la această formulă dacă moţiunea de cenzură nu trece. Preşedintele face parte dintr-o structură de imaginaţie politică care nu are niciun fel de legătură cu realitatea românească pe care oamenii aştia o sidează de la momentul în care şi-au obţinut anumite poziţii politice” şi-a încheiat intervenţia Norica Nicolai.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Putini credeau ca se poate face politica mai murdar ca Traian Basescu. Iohanis demonstreaza ca se poate ajunge si mai jos.

    • Corect!

  2. Am ‘luat act’ – cum se zice cand vrei sa te dai ‘cult in cap’ – de declaratiile dnei N. NICOLAI, insa nu reusesc sa inteleg urmatorul lucru: de ce comportamentul actualei aliante, care a preluat conducerea acestei tari in urma unor alegeri libere, corecte si democratice, nu este un comportament de conducator ci, mai degraba, este un comportament de opozitie?!?.

    Inteleg ca noi, ‘pulimea’, sa ne exprimam opinii, sa aducem in dezbatere publica nedumeririle noastre, chiar sa venim cu idei, caci noua, in afara de dreptul a a-i vota (sau nu) din patru in patru ani, democratia nu ne-a mai rezervat alt rol (desi niste concetateni de-ai nostri, confundand grav notiuni elementare ale statului de drept, cred ca preluarea puterii se poate face si ‘din mers’, asa, ca un tramvai in care te sui cand merge incet si cu usile deschise).

    Nu aveti impresia, stimati cetateni, ca cei aflati ‘la putere’ ar trebui chiar sa exercite aceasta putere cu care poporul suveran i-a investit??? Nu stiu de ce, am senzatia ca de un an si jumatate, actuala ‘putere’ mimeaza conducerea acestei tari, la fel cum ‘doamnele’ de pe Centura mimeaza orgasmul, doar pentru ca onorabilul conducator de TIR sa plece acasa cu o parere mult mai buna despre propriile sale performantele.

    Cum oare s-ar putea transmite catre actuala alianta, investita cu TOATA puterea in acest stat, mesajul simplu „conduceti, bai, tara asta, inainte sa o ia dracu’ de tot, si nu va mai plangeti ca muierile ca-i greu”?

  3. In Romania, partidele politice castiga alegerile, nu castiga puterea.

    Puterea, in Romania, este detinuta de sefii unor entitati care nu se supun regulilor democratiei, cum este, de exemplu, Partidul „Justitia Independenta” care, desi este la putere de pe vremea lui Traian Basescu, nu este rezultatul unui act democratic si constitutional.

  4. Pentru simplu fapt ca psd nu este la putere decat teoretic. Statul paralel poate decapita guvernul in orice clipa (cum dealtfel a facut-o) si nici nu se pune problema ca PSD sa conduca tara. Toti sunt preocupati sa se lupte pentru viata lor …

  5. Mulțumesc frumos! :*quake on the lake

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998