CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai: ”Regret ca Dragnea si Antonescu au facut pacte fara sa-si informeze partidele”

0 comentarii / 2121 vizualizări / 16 martie 2017

Fostul europarlamentar PNL Norica Nicolai şi-a exprimat regretul, într-o declarație pentru siteul Psnews.ro, că liderii PSD şi PNL din anii 2012-2014 nu şi-au informat oamenii din partide despre pactul de coabitare.

„Nicio clipă nu m-am putut gândi că este un pact de care au ştiut mai mulţi. Mai ales că aceşti mai mulţi n-au făcut până recent declaraţii cu privire la această chestiune, ci dimpotrivă: am crezut că este o problemă care a fost tranşată doar de domnul Ponta. Regret şi îmi pare foarte rău că de acest pact au ştiut şi domnul Dragnea, şi domnul Antonescu şi au omis să informeze partidele din care făceau parte”, a afirmat Nicolai.

Norica Nicolai a comentat și recentele dezvăluiri din Evenimentul Zilei, cu privire la întîlnirile secrete la diverse baze sportive ale unor lideri politici, ai serviciilor ori ai parchetelor:

„Dacă aveam nevoie de o explicaţie a multor eşecuri pe care România le-a avut în aceşti ani, a unei stări de lucruri care ne-a făcut să nu mai avem instituţii puternice, credibile şi independente, dezvăluirile din Evenimentul Zilei îmi confirmă faptul că vinovăţia pentru ceea ce se întâmplă este una partajată: a unor structuri de forţă şi a unor oameni politici. Şi pot să am încredere în ceea ce s-a dezvăluit”, a spus europarlamentarul ALDE.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998