CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nicolai ridica tonul: ”UE sa inceteze jocurile politice partizane”

6 comentarii / 15763 vizualizări / 15 decembrie 2017

Europarlamentarul ALDE Norican Nicolai cere încetarea imediată a jocurilor politice partizane care duc, între altele, la blocarea admiterii României în spațiul Schengen.

”Uniunea Europeană trebuie să se bazeze pe încredere, nu pe jocuri politice partizane, iar țările care se opun intrării României în spațiul Schengen, refuzându-ne astfel un drept deja câștigat, trebuie să înceteze aceste jocuri și să voteze în Consiliul European aderarea noastră la acest spațiul al liberații de mișcare depline.

Când calea diplomației nu mai dă rezultate, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, clar și răspicat, așa cum am făcut-o eu și mai mulți colegi ai mei ieri la Strasbourg, în plenul Parlamentului European, în cadrul unei dezbateri privind extinderea zonei Schengen, în prezența reprezentanților Comisiei Europene și ai Consiliului” scrie europarlamentarul pe Facebook.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Ne trebuie cat mai multi astfel de parlamentari, MULTUMIM Norica Nicolau!
    Chiar daca gresim nu trebuie sa ne ponegrim, singuri, noi romanii …

  2. Toți vrem în Schengen. Dar să recunoaștem că încă nu suntem pregătiți, mai ales cu noile propuneri ale PSD de maltratare a justiției. Da, regulile sunt aceleași pentru toți dar asta e singura ,,armă” pe care o mai are vestul în raport cu noi ca să ne facă să ne băgăm mințile în cap. Și, din păcate, au dreptate.

  3. Bun exemplu de consecventa, patriotism si demnitate. Nu acelasi lucru putem spune despre o buna parte din parlamentarii trimisi la B. de actuala opozitie.

  4. Disparitia granitelor inseamna disparitia statului. In uniunea Sovietica s-au desfiintat granitele, asa e si in Uniunea Europeana. Uniunea Sov. avea comisari bolsevici, UE are comisari „europeni”. Una era condusa de la Moscova, cealalta de la Bruxelles. Numai un tradator poate sustine intrarea Romaniei in Schengen.

  5. D-le Radu, v-ati schimbat pseudonimul odata cu inaintarea in grad?!PSD „maltrateaza” justitia, sau Macovei si Basescu si-au batut joc de toate principiile corecte ale statului de drept, care inseamna domnia legii, nu a securistilor?!D-na Nicolai are dreptate, numai ca , in acest moment, Schengen nu mai e decat o chestiune de imagine!Ba chiar s-ar putea sa ne procopseasca cu ceva „refugiati” de prin Germania..

  6. Recent au aparut propuneri pentru urgentarea intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen. Olanda va vota impotriva atata timp cat nu primeste portul Constanta, deci propunerea este nascuta moarta. De fapt rolul propunerii este de a reorienta invazia nordului Africii in Romania din cauza fermitatii Ungariei de a inchide traficul. Deja Marea Neagra s-a umplut de abarcatiuni redirectionand invazia. Norica Nicolai nu face altceva decat sa participle la actiunea inlocuirii romanilor plecati la munca in restul Europei cu Aficani. Deci Anglia, Germania, Italia, Spania, Franta, etc. va beneficia de Europenii din Romania, in timp ce Romania isi va schimba culoarea, din cauza ca Schengenul in final nu se va infaptui, si asta cu scopul direct ca Romania sa-si pastreze statutul de colonie de sclavi. Dupa experienta avuta pana acum, nu avem nevoie de Schengen nici de EU.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998