CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

NO COMMENT: Alexandru Cautis despre Liviu Dragnea

2 comentarii / 4177 vizualizări / 10 octombrie 2016

14610750_10154693168430854_1946064172_n

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. „Si pentru ca toate acestea trebuia sa poarte un nume” i s-a spus Candidat. Sararul Marin Sorescu, dar mai ales noi, supravietuitorii lui…Nu poti sa nu te gandesti ca un procent din ce scria Cautis (de pe aceeasi lista cu Sorina Matei, adica nu colaborator ci chiar angajat al „serviciilor” e adevarat. Altfel, ce l-ar putea determina pe seful unui partid imens (electoratul stabil de stanga+ cel fidelizat prin functii pe care tine sa si le pastraze + cel scarbit de „dreapta” filfizoana = scor fara bataie de cap) ii acorda un loc eligibil pe lista parlamentarelor unui individ, a carui prezenta acolo ii taie, din start, mii de voturi. Mie mi se pare ca batalia dintre servicii sau dintre generatiile serviciilor, devenita acuta in ultima vreme, se vede cel mai bine in alcatuirea listelor de parlamentare: Cautis e sigur impus de servicii, care i-au si dat informatiile puse pe net, ca nu e „jurnalist de investigatii” nici cat Tolontan (chiar!!! unde, naiba, candideaza Tolontan?! sau nu si-a terminat treaba?!). Daca am avea timp sa monitorizam alcatuirea acestor liste, am gasi multi „candidati”, lefegii ai serviciilor, pe care, din ratiuni diverse, ii vom regasi plantati in parlament. Poate ca asa se desavarseste ultimul punct al listei pentru Mos Craciun a infantilului (ma refer doar la razgaielile de copil batran si la viata sa egoista si lacoma) presedinte o asteapta sub brad: „parlamentul meu”. Chiar daca erau, oricum, securisti batrani infiltrati in partide (pe model: am lucrat in servicii si sunt calificat!), chiar daca cei neafiliati pot si sunt intimidati cu dosare, tot mai ramaneau cotloane neacoperite. Se trezesc niste unii ca au constiinta, sau reminiscente de patriotism, sau chiar sunt oameni cu caracter… Cum sa obtii majoritatea? Ii bagi pe astia care tot latra la luna, fara acoperire profesionala evidenta. Si cum vorba cu „trebuie sa manance si el o paine” e valabila numai pentru ei si pentru odraslele lor… Ca, altfel, in Romania se face puscarie pentru o paine nemuncita, chiar daca-ti mor copiii de foame si constitutia iti garanteaza dreptul la viata…
    P.S. E o mare vanzoleala la Realitatea si la „ziaristii” consacrati de acest post in ultima vreme. Cumpanasu vorbeste fara el, asteptand o propunere pe model Cautis, Denis Nustiucumsescrie e deja pe o lista… Se pregateste inchiderea postului, sau astia oricum trebuiau retrasi?! Asta spune destul si despre liderii partidelor care-i promoveaza (siliti sau din spirit de breasla) pe indivizii astia care ar fi fost scuipati in public in ’90…

  2. În martie 2009 izbucnea scandalul diplomelor false din Teleorman. Președintele actual al PSD, Liviu Dragnea, un deputat PD-L si adjunctul sefului Politiei Teleorman erau banuiti de procurori ca si-au cumparat diplome false de la universitatile din Alexandria. DNA verifica atunci, conform Stirilor PRO TV, doua universitati din Alexandria suspectate ca ar fi fabricat pe banda rulanta peste 15.000 de diplome. De 7 ani dosarul este ținut în sertar la DNA.

    FLUX 24

    Ancheta fusese demarata de procurorii din sectorul 4 la solicitarea DGIPI, care dupa sase luni de ancheta au ajuns la concluzia ca au de-a face nu doar cu falsuri si inselaciuni, ci si cu acte de coruptie. Scandalul, spunea la aceea vreme PRO TV, a dezvaluit ca politicieni, politisti sau angajati ai serviciilor secrete din Teleorman nu au trecut o zi pe la scoala, dar au diplome. Procurorii descoperisera la vremea respectiva ca o diploma falsa ar fi costat 3500 de euro.

    6 august 2009. Siteul ziare.com publica informatia din surse judiciare ca Liviu Dragnea si adjunctul sefului IPJ Teleorman, comisarul Emil Florian Stanomir, sunt suspectati ca au protejat universitatile care au emis peste 15.000 de diplome false. Dragnea si Stanomir sunt absolventi a celor doua universitati vizate, Alexandru Ghica si Europa Ecor. Cele doua universitati intrasera din 2006 in procedura de lichidare, ele nefiind acreditate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998