CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nu te supara, frate

1 comentariu / 2906 vizualizări / 30 decembrie 2014

Dupa ce, pentru a curma discutiile privind doctoratul sau plagiat, Victor Ponta a declarat ca isi retrage acest titlu, a facut si o ordonanta de urgenta care sa-i permita sa-si indeplineasca promisiunea. Lege cu dedicatie. Numai ca, ce sa vezi? Cu lege cu tot, litigiul nu a fost deloc inchis. Dimpotriva.
Pai orice roman cu capul pe umeri sta si se intreaba: daca premierul Victor Ponta nu-si mai recunoaste propriul doctorat, daca a scris cu manuta lui o solicitare prin care cere sa-i fie retras titlul de doctor si daca, tot cu manuta lui, a semnat si legea care sa permita acest lucru, cum ramane atunci cu celelalte foloase? Ce foloase? Pai banii luati lunar, in perioada doctoratului, pentru ca viitorul specialist in drept sa-si poata face linistit studiile. Care s-au dovedit a conduce la un plagiat. Si ce alte avantaje ar mai fi? Multe. Legate de CV-ul sau. De cariera.
Pentru ca Victor Ponta a fost promovat, peste rand, incalcandu-se conditiile de vechime, din functia de procuror al sectorului 1 Bucuresti taman la Parchetul General. Pentru ca omul avea un doctorat. Iar de acolo a fost proiectat in misiuni, sub acoperirea unor burse, in strainatate, la cele mai inalte institutii europene. Fara doctorat nu se putea. Si chiar in cariera sa politica a contat al naibii de mult aceasta nenorocita diploma de doctor in drept de care el, Victor Ponta, se leapada acum sub semnatura proprie. Ar mai fi ales PSD-ul un neica nimeni presedinte? Si ar mai fi ajuns un neica nimeni premier?
Asa ca, daca Victor Ponta se leapada de doctorat, ar trebui sa se lepede de toate. Retroactiv. Sa sara, bine mersi, mai multe casute inapoi. Ca in jocul “nu te supara, frate!”. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. „Ciripoi”, aceleasi minciuni borsite. Doctoratul lui Ponta este o chestiune eminamente politica, lansata de Basescu si folosita de niste retardati fara fantezie politica ca atac la Ponta. Chestia ca doctoratul din 2003 i-a folosit in cariera de megistrat lui Ponta este o minciuna, ca multe altele, intrucat acesta isi daduse demisia din functia de magistat din 2002.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998